image

Batman Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Nerede?

Batman Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi, şehir merkezine 10 km uzaklıkta bulunan Batı Raman Kampüsü’nde bulunuyor.

Batman Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi otobüs ile gidilir mi?

Batman Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi, şehirlerarası yol güzergahında olmadığı için buraya otobüsle gidilemez. Otobüs ile Batman’a geldikten sonra fakülteye gitmek için toplu taşıma veya taksi ile gidilebilir.

Batman Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi’ne hangi toplu taşıma araçları gidiyor?

Batman Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi’nin bulunduğu Batı Raman Kampüsü’ne iki tür toplu taşıma sistemi ile ulaşmak mümkündür:

·         1-“Otogar – Üniversite güzergahı” diye tabir edilen özel halk minibüsü ile ulaşılabilir. Bu minibüs hattı, Batman Şehirlerarası Otogarı’ndan başlayıp, BatmanPark, TPAO Bulvarı (çevre yolu), Hasankeyf Kavşağı, Batman - Diyarbakır Çevre Yolu, Kuyubaşı TOKİ ve Emekli TOKİ güzergahını kullanarak Batı Raman Kampüsü’ne ulaşır.

·         2-Batman Belediyesi’nin toplu taşıma otobüslerinin 9 numaralı araçlarıyla üniversiteye ulaşmak mümkün. 9 numaralı belediye otobüsleri de 3 ayrı güzergâh ile Batı Raman Kampüsü’ne ulaşır:

·         9-A: Batman Araştırma Hastanesi yanındaki ana duraktan hareket eden 9-A otobüsü, Gültepe Kavşağı, BatmanPark, Valilik Kavşağı, Dörtyol Kavşağı, Belediye Kavşağı, Milli Egemenlik Bulvarı, Yavuz Selim Mahallesi Hemzemin Geçidi, Tüpraş Kapısı, Seyyit Bilal Yükseköğrenim Erkek Öğrenci Yurdu, Hasankeyf Kavşağı, Batman - Diyarbakır Çevre Yolu, Kuyubaşı TOKİ ve Emekli TOKİ güzergahını kullanarak Batı Raman Kampüsü’ne ulaşır.

·         9-B: Batman Araştırma Hastanesi yanındaki ana duraktan hareket eden 9-A otobüsü, Gültepe Kavşağı, BatmanPark, Valilik Kavşağı, Dörtyol Kavşağı, Belediye Kavşağı, TCDD Tren İstasyonu, Tablabaşı Kavşağı, Dostlar Caddesi boyunca devam ederek Kuyubaşı TOKİ ve Emekli TOKİ güzergahını kullanarak Batı Raman Kampüsü’ne ulaşır.

·         9-C: Batman Şehirlerarası Otogarı durağından hareket eden 9-C otobüsü, BatmanPark, Valilik Kavşağı, Dörtyol Kavşağı, Belediye Kavşağı, Milli Egemenlik Bulvarı, Yavuz Selim Mahallesi Hemzemin Geçidi, Tüpraş Kapısı, Seyyit Bilal Yükseköğrenim Erkek Öğrenci Yurdu, Hasankeyf Kavşağı, Batman - Diyarbakır Çevre Yolu, Kuyubaşı TOKİ ve Emekli TOKİ güzergahını kullanarak Batı Raman Kampüsü’ne ulaşır.

Batman Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi’ne taksi ile gidilir mi?

Batman Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi’nin bulunduğu Batı Raman Kampüsü’ne

Taksi ile ulaşmak mümkündür.

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *