image

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in talimatıyla, temizlik çalışmalarının mahallelere büyük çaplı olarak yayılması amacıyla başlatılan kapsamlı temizlik çalışması tüm hızıyla devam ediyor.

Mahallenin büyüklüğüne, bulvar, cadde ve sokak sayısına göre personel ve araç sayısının belirlendiği proje kapsamında, her hafta cumartesi günü mahalle/mahalleler detaylı şekilde temizleniyor. Projede, temizlik yapılacak mahallenin muhtarından temizlikle ilgili ihtiyaç, talep ve önerileri de dinleniyor.

Bu haftaki ‘Mahallemiz Tertemiz’ kampanyasında Bağlar Mahallesi’nde; 20 personel, 3 süpürge aracı ve 2 sulama aracı, 2 kepçe, 2 kamyon, 1 ibadethane temizleme aracı ile 1 konteyner yıkama aracı görev aldı. Bağlar Mahallesi’nde bulunan parklar ve içindeki oyun grupları ve kaldırımlar deterjanlı suyla yıkandı. Çevrede bulunan moloz yığınları ile hayvan gübreleri bertaraf edilmek üzere toplandı, gübre toplanan alanlar Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğüne bağlı ilaçlama ekiplerince ilaçlandı. İbadethane Temizleme Aracı ile Bağlar Mahallesi’nde bulunan camileri temizleyerek camilerin mis gibi kokmasını sağladı.

Genel temizlik çalışmasını gören vatandaşlar da belediye personeline destek sunarak kendi evlerinin önünü temizledi. HABER MERKEZİ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *