image

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, esnafın işlerini kolaylaştırmak ve daha iyi ticaret yaparak kendilerini geliştirip daha da büyümeleri için proje ve çalışmalarını sürdürüyor. Bu projeler kapsamında Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı üyelerini yurtdışında bulunan fuarlara götürerek ticari görüşmeler ve sektörel buluşmalara katılmalarını sağlayacak.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, “Esnaf ve Sanatkârlar Odası olarak üyelerimizin daha iyi ticaret yapmaları ve kendilerini geliştirmeleri için yurtdışında yapılan küresel fuarlara katılım sağlamalarına yardımcı olacağız. Üyelerimizin ticari ufkunu geliştirmek için hangi üyemiz hangi sektörde faaliyet gösteriyorsa ona göre bir takvim belirlenecek en az kırk esnafın bir araya gelmesiyle beraber protokol yaptığımız bir şirket aracılığıyla istedikleri fuara katılım sağlayabilecekler.” dedi.

Başkan Çiftçi açıklamasının devamında, “Üyelerimizin katılacağı fuarlar KOSGEB desteklidir ve fuarın durumuna göre tüm giderlerin %60’ını KOSGEB karşılayacak, sadece kalan kısım esnaftan alınacaktır. Amacımız üyelerimizi bu fuarlara götürerek ticari başarılarını arttırmak daha profesyonelce çalışmalarına katkı sunarak bilgi ve beceri edindirmektir. Üyelerimiz yurtdışı fuarlarla ilgili olarak bilgi almak için Esnaf ve Sanatkârlar Odası’na gelebilirler veya fuar takvimi ve çalışmaları hakkında daha fazla bilgi isteyenler 05550747370 numaralı ALO Esnaf hattımızı arayabilirler” ifadelerini kullandı.

Başkan Çiftçi son olarak, Batman ve esnaf için ne gerekiyorsa yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini, Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası olarak daha fazla çalışacaklarını ve oda çalıştıkça esnafın kazanacağını bu yüzden ara vermeden çalışmalara ve projelere devam edeceklerini kaydetti. MUSTAFA KAYNAK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *