image

Peygamber Sevdalıları Vakfı, Kur'an’ı Kerim'e yöneliksaldırıları kınama amacıyla 30 Temmuz Pazar günü Diyarbakır İstasyonMeydanı’nda "Kur'an'a Saygı Mitingi" düzenlemişti.

Kur'an-ı Kerim'e olan saldırıları lanetlemek ve tepkigöstermek için düzenlenen Kur'an'a Saygı Mitingine Batman ve diğer illerdenkatılan Alimler ve Medreseler Birliği (İTTİHADUL ULEMA) talebeleri, Kur'an-ıKerim'e olan saldırıları lanetlemek ve tepki göstermek için mitinge katıldıklarınısöyledi.

 

 

KUR’AN’A UZANAN ELLERE TEPKİ GÖSTERMEK İÇİN BATMAN’DANBURAYA GELDİK

Kur’an hafızı ve muhafızlarından İrem Şanlı, "Batman’dahafızlık okuyorum. Kur’an’a uzanan ellere tepki göstermek için biz hafızlarolarak buraya geldik. Allah’ın nurunu söndürmelerine izin vermeyeceğiz. Onlaryakmaya devam etseler de beynimizde taşıyacağız. Tüm hafızlar olarak onlarılanetliyoruz." şeklinde konuştu.  

Kur’an hafızı ve muhafızlarından İbrahim Kurt,"Kur’an-ı Kerim'i yaksalar da ayaklarının altına alsalar da ben Allahrızası için hafız olacağım. Ne yaparlarsa yapsınlar bizi dinimizdenayıramayacaklar. Bunun için Kur’an’ı yaksalar da her zaman Allah’ın yolundangideceğiz. İster Arapça ister hafızlık olsun, Allah’ın sevgisini kazanmak içinbu yoldan başka bir yol tanımayacağız." diye konuştu.

Kur’an hafızı ve muhafızlarından İbrahim Halil Kürtçep,"Onlar Kur’an’ı ne kadar yaksalar bile Kur’an’ı ezberleyip herkeseduyuracağım. Allah’ın laneti onların üzerine olsun inşallah." dedi.

"NE YAPARLARSA YAPSINLAR BİZİ DİNİMİZDENAYIRAMAYACAKLAR"

Kur’an hafızı ve muhafızlarından Musab Umeyr Özkent,"Kur’an’a uzanan eller kırılsın, Allah onları cehenneme koysun. Kur’an’asahip çıkmak için buraya geldim." diye duygularını belirtti.  

Kur’an hafızı ve muhafızlarından Muhammed Furkan,"Kur’an’a uzanan eller kırılsın. Hafız olmayı düşünüyorum ve buhafızlığımı devam edip bitireceğim inşallah. Bu tür programları yapanlardanAllah razı olsun. Hiçbir zaman Kur’an’ı bizim beynimizden ve aramızdançıkaramayacaklar inşallah." dedi.(İLKHA)

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *