image

Aydınlıkevler Mahallesi Veysel Karani Caddesinde Dedaş’ın iki yıl önce elektrik kablolarını yer altına alma çalışmaları kapsamında yarısı sökülen kaldırımın hala düzeltilmediğini söyleyen mahalle sakinleri, yetkilileri göreve çağırdı.

Dedaş’ın yaklaşık iki yıl önce elektrik kablolarını yer altına alma çalışmaları esnasında bozdukları kaldırımın hala düzeltilmediğini ifade eden mahalle sakinlerinden Hürriyet Çapkan, “Yaklaşık bir buçuk senedir Dedaş bu yolu bozdu. Hala bu yolu yapmıyorlar. Şikâyette bulunduk fakat caddenin karşı tarafını yaptılar ama bu tarafını yine yapmadılar.” dedi.

Şakir Çiçek isimli başka bir mahalleli ise “Bir vatandaş olarak bu yolu kullanıyorum. Bir buçuk senedir bu kaldırım bu haldedir. Her geçişimde birilerinin ayağımın takıldığına şahit oluyorum. Bu kaldırımın bir an önce düzeltilmesi lazım. Buraların bir buçuk yıldır bu halde olması yetkililerin ayıbıdır. Batman’ı daha da güzelleştirelim derken daha çok bozuyoruz, daha çok kirletiyoruz.” ifadeleriyle tepkisini dile getirdi.MUHARREM KAYIK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *