image

“15 Temmuz destanı, milletimizin azim ve kararlılığının, milli birlik ve beraberliğinin bütün dünyaya bir kez daha gösterildiği tarihi bir gün, dünya toplumlarına ve devletlerine ders veren bir destandır” diyen Şenol mesajında, “FETÖ tarafından 15 Temmuz 2016 gecesi düzenlenen hain darbe girişimi; ülkesine ve özgürlüğüne bağlılığını, aydınlık bir gelecek idealinden asla taviz vermeyeceğini tüm dünyaya haykırarak meydanları dolduran asil milletimizin yazdığı kahramanlık destanı ile hüsrana uğratılmıştır.” dedi.

Kaymakam şenol mesajının devamında, “Bu duygu ve düşüncelerle; Şanlı geçmişinde olduğu gibi 15 Temmuz’da da kutlu bir destan yazan milletimizin 15 Temmuz Milli Birlik Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.”dedi.

Şenol mseajının sonunda, “Aziz milletimizin şanlı direnişinin yedinci yıldönümünde, hain darbe girişiminin faili ihanet çetesini bir kez daha lanetliyorum. Birlik ve beraberliğimizin sonsuza kadar daim olması dileğiyle, 15 Temmuz gecesi “Ya İstiklal Ya Ölüm” diyerek şehit olan tüm aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, milli irademize sahip çıkan kadirşinas Hasankeyfli hemşerilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı. MURAT ORHAN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *