image

"15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinlikeri kapsamında, 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve 15 Temmuz Darbe girişiminin fotoğraflarla anlatıldığı fotoğraf sergisi açıldı.

Şehitler İçin Mevlid-İ Şerif Okundu

Beşiri İlçemizde düzenlenen "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinlikleri kapsamında, Merkez Camii'nde hain darbe girişiminde hayatını kaybeden 15 Temmuz Şehitleri ve tüm Şehitlerin anısına Mevlid-i Şerif okundu, dualar edildi.

Programa Kaymakamımız Sayın Mahmut Şener, İlçe Belediye Başkanı Sait Karabulut, İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Harun Çetinkaya, İlçe Emniyet Amiri Komiser Ramazan Gezer, gazi ve şehit yakınları, ilçe kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Şehitlerin Kabirleri Ziyaret Edildi

"15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" münasebetiyle, Beşiri Merkez Mezarlığında bulunan Şehit Kabirleri ziyaret edildi. Kur'an-ı Kerim tilaveti okunarak şehitler için dualar edildi. Ziyarete Kaymakamımız Sayın Mahmut Şener, şehit yakınları, ilçe protokolü katıldı. MUHARREM KAYIK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *