image

Batman Üniversitesi merkez kampus yerleşkesinde Dicle Kalkınma Ajansı’nın SOGEP Destek Programı kapsamındaki ‘TUGVA Batman İcathane Laboratuvarı’nı gezerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Canalp, Türkiye'nin en büyük icathanesi konumundaki binada gençlerle sohbet etti.

Sohbet havasında gerçekleşen buluşmada; Batman Belediyesi tarafından kent genelinde gençlere yönelik yapılan çalışmalar hakkında değerlendirmede bulunan Vali ve Belediye Başkan Vekili Canalp, spordan sanata, kültürel etkinliklerden, kütüphanelere, gençler için yapılan çalışmalar hakkında bilgi paylaşımlarda bulundu.



“PROJENİN MERKEZİNDE GENÇLER VAR”

Gençlere yönelik çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini hatırlatarak projelerin devam edeceği müjdesini verdi. Vali Canalp, Batman Belediyesinin gerçekleştirdiği projelerin merkezinde gençlerin olduğunu ifade ederek: “Projelerimizin üçte biri gençlere yöneliktir” dedi.

Vali Canalp, dijital pazarlama, yazılım ve elektronik, yapay zeka ve robotik kodlama yapılmasından dolayı TUGVA Batman İl Temsilcileri ve yönetimine teşekkür etti. Vali Canalp, dijital pazarlama, yazılım ve elektronik, yapay zekâ ve robotik kodlama eğitimlerimizin yapılmasından dolayı TUGVA Batman İl Temsilcisi ve yönetimine teşekkür etti.




TUGVA Batman İcathane Laboratuvarı’ndaki gençlerle buluşma programına; Vali Yardımcısı, Üniversite yönetimi, Milli Eğitim Müdürü, İl Kültür ve Turizm Müdürü, TUGVA Batman İl Temsilcisi Mehmet Onutçu ve gençler hazır bulundu. EKREM GÜLŞEN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *