image

Son iki yıldır uygulanan, ücretsiz yemek hizmetinin sağladığı destekten memnun kalan ve bu uygulamanın eğitim hayatlarına olumlu katkılar sağladığını belirten Öğrenciler, uygulamanın devam etmesini istiyor. “Askıda Yemek” uygulamasıyla birlikte öğrencilerin yemek ihtiyaçları karşılanmış, maddi sıkıntıları hafifletilmişti.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan öğrenci temsilcileri, “Ücretsiz yemek hizmeti sayesinde öğrencilerin derslere daha düzenli katılım sağladığı, kütüphane ve diğer akademik kaynakları daha fazla kullanma imkanına sahip oldukları görüldü. Ayrıca sosyal etkinliklere daha aktif katılım gösteren öğrenciler, akademik ve sosyal gelişimlerinde pozitif bir ivme yakalamışlardır.” dediler.

Ücretsiz yemek hizmetinin yeni eğitim öğretim yılında da devam etmesi konusunda beklentilerini dile getiren öğrenciler, bu uygulamanın sürdürülmesi, eğitim süreçlerindeki başarıları destekleyecek ve maddi açıdan rahatlamalarını sağlayacağını ifade etti.

ÜCRETİZ YEMEK HİZMETİ DEVAM ETSİN

Öğrenciler, ücretsiz yemek hizmetinin sürdürülmesiyle birlikte daha verimli bir eğitim hayatı geçireceklerine, bu destek sayesinde, maddi sıkıntılarla mücadele etmek yerine eğitimlerine daha fazla odaklanabileceklerine ve kariyer hedeflerine emin adımlarla ilerleyebileceklerine inandıklarını ifade ettiler. HABER MERKEZİ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *