image

Uluslararası yardım kuruluşu Avrupa Yetim Eli, Afrika ülkelerinden Etiyopya'da yetim ve ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yardım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 

Kurban faaliyetinin yanı sıra günlerdir buradaki yoksul ailelere çeşitli yardımlarda bulunan Avrupa Yetim Eli, bugün de yetimler başta olmak üzere ihtiyaç sahibi yüzlerce aileye gıda yardımında bulunarak yüzlerini güldürdü.

 

Avrupa Yetim Eli Genel Başkanı Abdurrahman Altun, yaptığı açıklamada, Etiyopya'daki yetim ve yoksul 400 aileye gıda yardımında bulunduklarını söyledi.

 

"Binlerce insanın kursağından bir yemek geçecek"

 

Yardımlarının artarak devam ettiğini vurgulayan Altun, "Gıda paketlerinde yağ, tereyağı, makarna, un var. Mutfakta ihtiyaç duyulan ve burada en çok tüketilen malzemelerden bizler gıda paketimizi oluşturduk. İnşallah çalışmalarımız devam edecektir. Bugün burada 400 haneye gıda paketleri vererek belki de binlerce insanın kursağından bir yemek geçecek. Avrupa Yetim Eli olarak hayırseverlerimizden bu hayırların devamını bekliyoruz. Rabbim kendilerinden razı olsun." dedi. (İLKHA)

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *