image

Belediye Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü koordinesinde gerçekleşen semineri Karakter ve Değerler Eğitimi Uzmanı, eğitimci-yazar Kübra Nur Ekmen yaptı.

Ahmet Güneştekin Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki seminere Konukevi Müdürlüğü, ev hanımları, çalışan kadınlar, anne ve anne adayları ilgi gösterdi.

‘Kübra Hoca ile Bizim Çocuklarımız’ adlı seminerde; dijital medya kullanımı, zararları, mahremiyet eğitimi, karakter ve değerler konularında konuklar akıllarda kalan sorulara yanıt buldu.

Özellikle sosyal medyanın çocukları sinsi bir şekilde kıskacına aldığını hatırlatan Kübra Nur Ekmen: “Sabırlı aileler merhametli çocuklar yetiştirir. Anne ve babalar dijital medya kullanımını titizlikle takip etmelidir. Ailede sosyal medya kullanımı kontrol altına alınmazsa istenmeyen üzücü durumlarla karşılaşılabilir. Son zamanlarda çocukların yozlaştığını, oyun kisvesi altında yüklenen birçok oyunun çocuklarda kişilik bozukluğuna neden olduğunu görebiliyoruz” şeklinde konuştu. Keyifli ve sohbet havasında geçen seminer konuklar tarafından oldukça beğenildi.  EKREM GÜLŞEN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *