image

Vali Canalp, “Yüreklerindeki sevgiyi ve şefkati karşılıksız olarak çocuklarına sunan, ailesinin mutluluğu ve evlatlarının en iyi şekilde hayata hazırlanmasında hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan babalarımızın “Babalar Günü” kutlu olsun. Babalık yeri doldurulamayan, değeri hiçbir şeyle ölçülemeyen, dünyadaki en yüce duygulardan biridir. Karşılıksız sevginin en güzel örneklerini veren babalarımız, sonsuz bir sevgi ve özveri ile bizlere geleceğimize uzanan yolda rehberlik eden öğreticilerimizdir.” dedi.

Vali Canalp şu ifadeleri kullandı: “Evlatlarına tecrübeleriyle her zaman yol gösterici olan, sevgi dolu yürekleri ile aile bağlarının daha güçlü olmasını sağlayan, büyük bir özveri ile evlatlarına ömür boyu maddi, manevi her türlü desteği veren babalarımızın kıymetini bilmeli, bizlere ihtiyaç duydukları her dönemde destek olmalı, bizler için ne kadar değerli olduklarını daima hissettirmeliyiz.”

Vali Canalp, “Bizleri yetiştirip büyüten ve tecrübeleri ile geleceğe hazırlayan, koruyan ve yaşantımıza yön vermede bize hep örnek olan babalarımızın bizden beklentisi sevgi ve saygıdır. Onları mutlu etmek, emeklerinin boşa gitmediğini göstermek, gurur duyacakları evlatlar olmak, babalarımız için en büyük armağandır. Bizler sadece bu anlamlı günde değil, inançlarımız ve kültürümüzün bir gereği olarak, her gün babalarımızın gönüllerini hoş tutmalı, onlara saygı ve sevgimizi en güzel şekilde göstermeliyiz. Bu düşüncelerle; yaşamımızın her anında varlıklarıyla bizlere güç veren tüm babaların Babalar Günü'nü en kalbi duygularımla kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum.” ifadelerini kullandı. MUSTAFA KAYNAK

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *