image

“ARTIK VAAT DEVRİ DEĞİL, İCRAAT ZAMANI”

Gazetemiz Batman Rehber’e yapacakları çalışma ve hizmetlerle ilgili açıklamalarda bulunan HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı, Milletvekili Serkan Ramanlı, “28’inci dönem TBMM çalışmalarına başladık. Milletimize, memleketimize hayırlı olsun. Önümüzdeki süreçte Batman’ımızın sorunlarının çözümü için milletvekilimiz Ferhat Nasıroğlu Beyle birlikte hareket edeceğiz. Seçim öncesi tespit ettiğimiz sorunları, eksiklikleri ve seçim sonrasında tespit edeceğimiz sorunların çözümü için hep birlikte ciddi bir irade sergileyeceğiz. Artık vaat devri değil, icraat zamanı.” diye konuştu.

“HALKIMIZLA İÇ İÇEYİZ, İÇ İÇE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Batman’ın iyi bir hizmet görmesi için çabalayacaklarını belirten Ramanlı, “İnşallah önümüzdeki beş yılda Batman’ı daha iyi bir seviyeye taşımak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Halkımızla iç içeyiz, iç içe olmaya devam edeceğiz. Hep birlikte Batman'ın sorunlarına çözüm bulacağız ve Batman'ın hak ettiği hizmeti görmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.” dedi.  

“İYİ BİR ÇALIŞMA SERGİLEYECEĞİMİZE İNANIYORUM”

Batman’ın mecliste iyi bir temsiliyet yakaladığını vurgulayan Ramanlı, “Hazine ve Maliye bakanımızın bir Batmanlı olması bizim için büyük bir avantaj. Tabi diğer bakanlıklarda da görev değişimi oldu. Bütünüyle iyi bir çalışma sergileyeceğimize inanıyorum. Neticede amacımız halkımıza hizmet etmektir, insanımızın daha kaliteli bir hayat yaşamasıdır. Gelecek nesillerimize de güzel bir şehir bırakmak bizim sorumluluğumuzdur. Bu sorumluluğumuzun gereğini İnşallah yerine getireceğiz.” İfadelerini kullandı.

“MECLİSTE MİLLETİMİZİN SESİ OLACAĞIZ”

Ramanlı, “Mecliste milletimizin sesi olacağız. Halkımızın milletimizin bizden beklentilerini en güzel şekilde yerine getirmek konusunda meclis çalışmalarında aktif bir rol üstleneceğiz. Rabbim utandırmasın. Önümüzdeki dönemin hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi. VEYSİ GÜLTEKİN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *