image

Üniversiteye giden yol boyunca şu anda üç park alanının yeşil alan yapılmayı beklediğini beyan eden mahalle sakinlerinden Mehmet Salih Ertekin, “Yeşil alan olarak ayrılmış yerlerin bir an önce hakkettiği şekilde düzenlenerek mahalle sakinlerinin hizmetine sunulmasını bekliyoruz. Buradaki sitelerde doluluk oranı %100’ e ulaşmış görünüyor. Şehrin yeni cazibe merkezi olmaya aday bu bölge belediye hizmetlerinden yeterince faydalanmamaktadır. Belediye yatırımları maalesef şehrin belli kesimine yapılmaktadır.” açıklamasında bulundu.

Ertekin, “Ulaşım sorunu devam etmektedir. Otobüsler yetersiz olup, şehir içi dolmuşlar ek hatlar eklenmesi, ya da Üniversite dolmuşlarının bir kısmının bu tarafa ayrılması ulaşımda güçlük çeken halkı rahatlatacaktır.” dedi.

Aynı şekilde yeni yapılan bağlantı yollarının da ana kavşağa bağlanması ulaşım için büyük önem arz ettiğini vurgulayan Ertekin, Belediye yetkililerime çağrıda bulundu. Ertekin, “Mahalle sakinleri sorunlarının çözümünü dört gözle beklemektedirler.” dedi. EKREM GÜLŞEN





0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *