image

Seçim süreci ve sonrasıyla ilgili Gazetemiz Batman Rehber’e açıklamalarda bulunan Başkan Şahin, Batman halkına verdikleri sözleri tutacaklarını vurguladı. Şahin, “Seçim sürecinde halkımıza bir söz verdik; “bizi destekleyin, bize güvenin, biz de sizin hizmetkarlarınız olalım” dedik. Biz de bunu söyledik, vekil adaylarımız da bunu söylediler. Dediğimiz gibi bir AK Parti'den bir Hüda Par'dan iki vekil gönderebildik. Şimdi halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getirme zamanıdır.” İfadelerini kullandı.

Davut Şahin

TELEFONLARIMIZ, KAPILARIMIZ KURUMLARIMIZ HALKIMIZA AÇIK OLACAKTIR

Halkın yoğun teveccühü ile karşılaştıklarını belirten Şahin, “Başka bir şey daha söylemiştik, “kapılarımız açık olacak, telefonumuz açık olacak” demiştik. Allah'a şükür zaten o yoğunluğu hissediyoruz. Halkımızın taleplerini yetiştirmeye çalışıyoruz. Tekrar vurgulamak istiyorum, telefonlarımız olsun, kapılarımız olsun, kurumlarımız olsun, halkımıza açık olacaktır. Biz bugünden itibaren, vekillerimizin yemin ettiği andan itibaren zaten halkımızın yoğun teveccühüne Allah’a şükür mazhar olmuşuz ve aynı şekilde yoğun bir talebe de muhatabız. Biz buna seviniyoruz. Çünkü halkımıza hizmet sözü vermiştik. Biz sözümüzün arkasındayız. Batman’ı olması gereken noktaya her anlamda taşımak için bizler birbirimizle, kendimizle yarışacağız. Vekillerimiz ve halkımız arasında İnşallah sağlam bir köprü olacağız. Halkımızdan gelen talepleri burada mülki amirler ve kurumlar üzerinden halledebileceğimiz sorunları bizler halledeceğiz. Bizi aşan, Batman'ı aşan hususları da vekillerimize sunup Ankara üzerinden sonuçlandırmaya çalışacağız. Bu konuda istekliyiz, arzuluyoruz. Halkımızın taleplerine karşılık vermeye çalışacağız.” Diye konuştu.

BATMAN HALKININ TALEPLERİNİ VEKİLLERİMİZİN ÖNÜNE KOYACAĞIZ

Batman'ın yığınla sorunlarının eksiklerinin olduğunu söyleyen Şahin, “Bana göre en önemli hususlardan bir tanesi, birçok sorunu da beraberinde getiren kentsel dönüşüm meselesidir. Kentsel dönüşüm projesi bir an önce hayata geçmesi gereken bir projedir. Bu Batman'ı aşan bir durum ama vekillerimizin Ankara nezdinde girişimlerde bulunarak bunu bir an önce hayata geçirmesi lazım. Bizim tamamlanmamış yollarımız var. Batman'ın giriş çıkış yolları, onların bir an önce bitmesi için çalışacağız. Batman’ın işsizlik oranı yüksek. Ferhat vekilimizin de sık sık vurguladığı; 3 OSB'nin sözünü vermişti. Onların bir an önce hayata geçmesi için biz birbirimize hatırlatmalarda bulunacağız. Bunun dışında istihdam alanları oluşturmak için, farklı yatırımların yapılması için vekillerimizin önüne bu talepleri koyacağız. Vekillerimiz zaten bu bilinçte, Batman’ın eksiklerinden haberdardırlar. Çünkü biz Hüda Par olarak daha önce de sahadaydık, halkımızın arasındaydık.” İfadelerini kullandı.

BATMAN’IN YILLARDIR HASRET KALDIĞI HİZMETLERİ BATMAN HALKIYLA TANIŞTIRACAĞIZ

Batman’ın çok iyi bir şans yakaladığını vurgulayan Şahin, “Mehmet Şimşek'in Hazine ve Maliye Bakanı oluşu, bir genel başkanının; Zekeriya Yapıcıoğlu’nun Batmanlı oluşu ve aynı zamanda mecliste olması, yine Batman'dan biri Ak partiden biri Hüda Par’dan birer vekilin seçilmiş olması… Bunlar hepsi Batman için artıdır. Bunların İnşallah Batman’a çok ciddi getirileri olacak. Bizler de teşkilat olarak vekillerimizi bu anlamda halkımızın talebeleri ile buluşturacağız. Halkımızın taleplerini vekillerimizin önüne koyacağız. Zaten onlar da duyarlı şahsiyetlerdir. Bu anlamda Allah'ın izniyle Batman’ın yıllardır hasret kaldığı, bir türlü kavuşamadığı hizmetleri Batman halkıyla tanıştıracağız. Batman’ın her anlamda olması gereken noktaya yükselmesi, kazanılması gereken hususları kazandırmak için çalışacağız Allah'ın izniyle.” Dedi.

BİZ HALKIN VEKİLİYİZ, BİR KESİMİN VEKİLİ DEĞİLİZ

Tüm Batman halkına hizmet vereceklerini söyleyen Şahin, “Kapımız, kurumlarımız, telefonlarımız halkımıza açıktır. Hiç fark gözetmeksizin bize oy vermiş, vermemiş olsun, çünkü biz halkın vekiliyiz, bir kesimin vekili değiliz. Biz parti olarak meseleye bu gözle bakıyoruz. Bölgemiz birçok konuda geri kalmış durumda, hizmet anlamında geride kalmış bir bölge. Biz bu dezavantajı avantaja dönüştürmeye çalışacağız inşallah. İnşaallah biz kendimizle, birbirimizle halkımıza hizmet noktasında yarışacağız. Allah-u Teala bizi halkımıza mahcup etmesin. Tekrar aracılığınızla halkımıza teşekkür ediyoruz.” dedi. EKREM GÜLŞEN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *