image

Umut Kervanı Batman Derneği Başkanı Salih Güzel, yaptığıaçıklamada, "Kurbanınız Umut Olsun" temasıyla 2023 yılı kurbançalışmalarına ilişkin tüm hazırlıklarını tamamladıklarını söyledi.

Hayırseverlerin vekâletleri doğrultusunda kurbanlıklarıntemininden hijyen ortamda kesimine, paketlenip yetim ve ihtiyaç sahiplerineulaştırılmasına kadar bütün süreçleriyle yardımcı olamaya hazır olduklarınıbelirten Güzel, hayırseverlerin vekaletlerine talip olduklarını ifade etti.


"HAYIRSEVERLER İLE İHTİYAÇ SAHİPLERİ ARASINDA BİRKÖPRÜYÜZ"

Güzel, "Umut Kervanı olarak yıllardır, kurban ibadetiniyerine getiren hayırseverlerimiz ile şehrimizde yaşayan yetim ve ihtiyaç sahibikardeşlerimiz arasında, köprü vazifesi görerek, toplumumuzda dayanışma veyardımlaşma ile kardeşliği, güveni ve sevgiyi güçlendirecek çalışmaları ibadetbilinciyle icra etmekteyiz. Kurban vesilesi ile her yıl ilimizde binlerce yetimve ihtiyaç sahibi aileye kurban eti ulaştırarak sevinçlerine vesileolmaktayız." dedi.

"YARDIMCI OLMAYA HAZIRIZ"

Kurban çalışmalarını tamamladıklarını vurgulayan Güzel,"Umut Kervanı olarak yüklenmiş olduğumuz toplumsal sorumluluk ve ibadet anlayışıyla,‘Kurbanınız Umut Olsun' temasıyla 2023 kurban organizasyonumuz için baştailimiz olmak üzere dünyanın farklı coğrafyalarında yardıma muhtaç insanlar içinçalışma paydaşlarımızla kurban hazırlıklarımızı tamamlamış bulunmaktayız.Hayırseverlerin vekâletleri doğrultusunda, kurbanlıkların temininden hijyenortamda kesimine, paketlenip yetim ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasınakadar, bütün süreçleriyle yardımcı olamaya hazırız." diye konuştu.

"KÜÇÜKBAŞ 4 BİN 250 TL, BÜYÜKBAŞ 5 BİN TL'DENBAŞLIYOR"

Bu yıl yurt içi kurban hisse bedellerinin küçükbaş 4 bin 250TL'den, büyükbaş ise 5 bin TL'den başladığını aktaran Güzel,"Hayırseverler vekâletlerini, dernek büromuza gelerek bizzat verebileceklerigibi ödemelerini kurumumuz banka hesaplarına yaparak, telefon ile deverebilirler." ifadelerini kullandı. İLKHA

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *