image

Batman Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bahçesinde gerçekleşen yılsonu sergisi etkinliğine Vali Ekrem Canalp ve eşi Dr. Ayten Canalp, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Milli Eğitim Şube Müdürleri, öğretmenler, usta öğreticiler, kursiyerler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Açılış kurdelesi kesildikten sonra, Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri, Batman Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bahçesinde başladı. Sergi alanı, el emeği eserlerle ve renkli stantlarla donatıldı. Kursiyerlerin emeklerini yansıtan ürünler sergilendi. Ziyaretçiler, stantları tek tek dolaşarak kursiyerlerin ürünlerini yakından gözlemleme fırsatı buldular.

Halk Eğitimi Merkezi’ne bağlı kurslarda eğitim gören kursiyerler tarafından üretilen ürünlerin sergilendiği sergiyi ziyaret eden Vali, kursiyerleri tebrik edip emeklerinden dolayı onları kutladı. Kursiyerlerin el becerileriyle ortaya koydukları ürünler, ziyaretçiler tarafından büyük ilgi topladı.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Bilal Serik, Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri hakkında detaylı bilgi verdi. Etkinliklerin hafta boyunca süreceğini ve birçok farklı etkinlik ve programın yer alacağını aktardı.

Serik, “Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri, katılımcıların bilgi ve becerilerini paylaşma, yeni şeyler öğrenme ve kişisel gelişimlerini destekleme amacını taşımaktadır. Bu tür etkinlikler, toplumda sürekli öğrenme kültürünün geliştirilmesini teşvik etmekte ve insanların kendilerini sürekli olarak geliştirmelerine olanak sağlamaktadır. Hayat boyu öğrenmenin önemi vurgulanırken, insanların potansiyellerini keşfetme ve yeni yetenekler kazanma fırsatları da sunulmaktadır.” dedi. HABER MERKEZİ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *