image

Yapılan Milletvekilliği seçimlerinde meclise gitmeye hak kazanan milletvekilleri Batman Adliyesinde mazbatalarını aldılar. Adliye salonunda düzenlenen törende, 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde AK Parti'den seçilen Ferhat Nasıroğlu ve Serkan Ramanlı’ya mazbataları takdim edildi. İl Seçim Kurulu Başkanı Fatih Yıldırım, milletvekillerine başarılar diledi.

Adliye binası bahçesinde milletvekillerini karşılayan sevenleri mazbatalarını alan milletvekillerinin sevinçlerini paylaştı.

RABBİM HAYIRLI HİZMETLERİ BİZLERE NASİP ETSİN

Duygularını gazetemize paylaşan Milletvekili Serkan Ramanlı, “Mazbatamızı aldık. Milletimize hayırlı, uğurlu olsun. Rabbim hayırlı hizmetleri bizlere nasip etsin. Önümüzde 5 yıllık bir süre var. İnşallah bu süreyi dolu dolu olarak geçireceğiz. Milletimize hizmetle geçireceğiz.” dedi.

EMİNİM Kİ KAZANAN BATMAN OLMUŞTUR

Seçim sürecinde kendilerine destek veren tüm seçmen ve partililerine teşekkür eden Ramanlı, “Yine bu seçimin suhuletle, sakin bir ortamda geçirilmesinde katkısı olan herkese, yetkililere teşekkür ediyorum. Eminim ki kazanan Batman olmuştur. İnşallah Batman’a hizmet için elimizden geleni yapacağız.” İfadelerini kullandı.

HÜDA PAR olarak mecliste 4 milletvekili olarak temsil edileceklerini vurgulayan Ramanlı, HÜDA PAR’ın siyaset anlayışının bütün Türkiye tarafından görülmesi için çaba sarf edeceklerini söyledi. EKREM GÜLŞEN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *