image

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde HÜDA PAR Sözcüsü ve Ak Parti milletvekili adayı Serkan Ramanlı’nın meclise girmesinden dolayı esnaf ziyaretinde bulunarak teşekkür eden HÜDA PAR Batman il Başkanı Davut Şahin, 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermelerini istedi.


Esnaf ziyaretlerinde birçok esnafın yakın ilgisi ile karşılaşan Şahin, “Esnafın yakın alakası ve ilgisinden memnuniyet duyduk. Bütün halkımıza teşekkürü borç bilir özelde Edip Solmaz Bulvarı esnafını ziyaretlerinde birebir teşekkür etme fırsatını bulduk. Halkımızın teveccühü olduğu gibi mecliste farklı bir sedanın olması da vatandaşlarda bir heyecan uyandırıyor.” ifadelerini kullandı.


Esnaf ziyaretlerinde esnafın derdini de dinleyen Şahin yaşadıkları sıkıntıları dile getiren ve piyasanın durgunluğundan, yaşanan yerel bazlı sıkıntılardan şikâyet eden esnafa, “İnşallah Meclis’te sizlerin sayesinde HÜDA PAR temsilcileri de olacak. Sizin sıkıntılarınızı çözmek için meclise girdik. Siyasette zaten halkın sorunlarını çözmek için vardır. Bizler yerelde de ulusalda da sizlerin meclisteki sesiniz olacağız inşallah.” dedi. VEYSİ GÜLTEKİN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *