image


Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen genel seçimlerde AK Parti’den Batman milletvekili seçilen HÜDA PAR Sözcüsü Serkan Ramanlı, kendisinin vekil seçilmesi için destek veren seçmenlere tekrar teşekkür etti. Ramanlı mesajının devamında üstlendiği vekaleti bir parti adına değil, Batman’a hizmet için çalışmak üzere yerine getireceğini söyledi. 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminde Recep Tayyip Erdoğan’a destek çağrısı yaptı.


Serkan Ramanlı paylaştığı mesajda şu ifadelere yer verdi: “14 Mayıs seçimlerinde kazanan şahıslar veya partiler değil Batman oldu. Bu güzel şehrimiz artık sahipsiz kalmayacak. Verdiğiniz vekaletin ağır sorumluluğunu yerine getirmek adına, bir partinin değil Batman’ın vekili olarak adalet ve hakkaniyet çerçevesinde azim ve gayretle hizmetinizde olacağım. Yılların açığını kapatmak için inanç, kimlik ve hizmet temelinde, hep birlikte yapacak çok işimiz söyleyecek çok sözümüz olacak.”

Ramanlı, “Bu seçimde bizi vekil kılmak için vermiş olduğumuz derslerinizden ötürü hepinize şükranlarımı sunuyor, hizmet sahasında elimizin daha da güçlenmesi için 28 Mayıs'ta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a destek vermenizi istiyorum.” dedi. EKREM GÜLŞEN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *