image


HÜDA PAR İl Başkanı Davut Şahin, Batman'ın il oluşunun33'üncü yıl dönümü münasebetiyle açıklamalarda bulundu.

Batman'ın 14 mahallesinin hâlâ il olmadan önceki şartlarıyaşamaya devam ettiğini belirten İl Başkanı Şahin, Batman'ın yıllardır hak ettiğihizmete bir türlü kavuşmadığını söyledi.

Kentin en büyük sorunlarından birinin de siyaset erkininzayıf kalması olduğuna işaret eden Şahin, HÜDA PAR Sözcüsü Serkan Ramanlı veFerhat Nasıroğlu'nun vekil seçilmesinin bu anlamdaki umutlarını artırdığını ifadeetti.

Halkın seçtiği bu iki vekil sayesinde Batman'ın siyasianlamdaki kaderinin değişeceğini, şehrin artık layık olduğu hizmetletanışacağını vurgulayan Şahin, sorunların tek tek aşılacağına inandıklarınıkaydetti.

"BATMAN'A HİZMETLER, PROJELER GETİRİLMEDİ"

Şahin, "Bugün Batman'ımızın il oluşunun 33'üncü yıldönümüdür. Haliyle 33 yıldır Batman, çok gelişti, büyüdü. Nüfusu 600 bini aştı.Haliyle gelişen, büyüyen illerin sorunları da büyüyor. Doğrusunu söylemekgerekirse bugüne kadar Batman siyaset yoksunu bir il olma pozisyonundaydı.Çünkü Batman'a getirilmesi gereken hizmetler, projeler getirilmedi. Bu anlamdasiyaset erki zayıf kaldı. Fakat 14 Mayıs'ta Allah'a şükür Batman halkı TürkiyeBüyük Millet Meclisi'ne Batman'ımız için hizmet edeceklerine inandığımız 2adayı vekil olarak gönderdi." dedi.

"BATMAN'IN YIĞINLA OLAN SORUNLARI YAVAŞ YAVAŞ AŞILACAK"

"Ferhat Nasıroğlu ile Serkan Ramanlı'nın parlamentoyagönderilmesiyle birlikte Batman ile ilgili umutlarımız arttı" diyen Şahin,"Batman'a hizmetin getirileceği, Batman'a artık projelerin geleceği,Batman'ın eksikliklerinin tamamlanacağı hususunda umutlarımız arttı. Batman'ın14 mahallesi il olmadan önceki şartlarını yaşamaya devam ediyor. Buvekillerimiz sayesinde umut ediyoruz ki artık Batman'ın o yığınla olansorunları yavaş yavaş aşılmaya çalışılacak." ifadelerini kullandı.

"BATMAN HİZMETLE TANIŞACAK"

Meclis’e giden vekiller sayesinde Batman'ın hak ettiğinoktaya geleceğine vurgu yapan Şahin, şöyle devam etti: "Umutlarımızbüyüdü. İnşallah Batman'ımızın siyasi anlamdaki kaderi bundan böyle değişecek.Bu vesileyle bütün Batmanlılara sıhhat ve afiyetler diliyorum. İnşallah artıkBatman'ımız layık olan hizmetlere vekillerimiz vasıtasıyla ulaşacak ve Batmanhizmetle tanışacak." 

(İLKHA)

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *