image


Vali Ekrem Canalp yayınladığı mesajında, “Toplumun temelini oluşturan aileyi, fedakârlıklarıyla bir arada tutarak huzur ve mutluluk deryasına dönüştüren annelerimizin ‘Anneler Günü’nü kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz. Aile hayatının birleştirici unsuru olan annelerimiz, hayatın her safhasında; koşulsuz sevginin kaynağı, hayatı anlamlı kılan en değerli varlığımız, bizler için bereket, dua ve ilk öğretmenimizdir.” dedi.

Vali Canalp mesajının devamında, “Sevgili Peygamberimizin, “Cennet, annelerin ayaklarının altındadır” sözü inancımızın annelerimize verdiği önemi ve onlara göstermemiz gereken hürmeti gözler önüne sermesi açısından çok anlamlıdır. Her türlü fedakârlıklara ve zorluklara sabırla göğüs gererek, tüm benliğini ortaya koyan annelerimize ne kadar hizmet edilse azdır.” dedi.

Vali Canalp mesajının sonunda, “Sevginin, hoşgörünün, sabrın, en masum ve temiz duyguların timsali tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler geçirmelerini temenni ediyorum. Baki aleme göçen annelerimizin yattığı yer nur olsun. ifadelerine yer verdi. HABER MERKEZİ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *