image



Mitingde coşkulu bir kalabalığa hitap eden Yapıcıoğlu,muhalefete yüklenerek 14 Mayıs seçimlerine yönelik önemli mesajlar verdi.

Cumhur İttifakını destekleme sürecini anlatan Yapıcıoğlu, 80yıldır bu ülkede var olan tüm sorunların hepsinin altında CHP zihniyetininolduğunun altını çizdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde son 20 yılda çok önemliadımlar atıldığını ifade eden Yapıcıoğlu, "Halkımız önemli kazanımlar eldeetti. Şimdi bu kazanımları yeni kazananlarla daha ileri bir seviyeye taşımak vedaha kalıcı hale getirmek istiyoruz. Bunun yolunun da sizlerin inançdeğerlerinizle uyumlu olacak, tamamen sivil ve özgürlükçü yeni bir anayasayapmaktan geçtiğine inanıyoruz. Bütün toplumsal kesimlerin kendini içindebulacağı, kimseyi ötekileştirmeyen, topluma herhangi bir ideoloji dayatmayan,vesayetçi anlayışlardan arındırılmış, sivil ve özgürlükçü bir anayasadanbahsediyoruz. Ancak bunun için her zamankinden daha güçlü desteğe ihtiyacımızvar." dedi.

"BATI KENDİLERİNE TÜRKİYE'Yİ PEŞKEŞ ÇEKECEK BİR SÖMÜRGEVALİSİ ARIYOR"

Son 20 yıldaki bütün kazanımlara göz dikmiş ulusal veküresel vesayet odaklarının bugün 7'li masanın arkasında kümelenip pusuyayattığına dikkat çeken Yapıcıoğlu, "Bugün Amerika'sıyla, İngiltere'siyle,bilumum İslam ve insanlık düşmanı emperyalistler kimi destekliyor? Peki kimlerihedef alıyor? Biden'in açıklamaları ortada. Fransız ve İngiliz basınınınmanşetlerini görüyorsunuz. Kendilerine Türkiye'yi peşkeş çekecek bir sömürgevalisi arıyorlar ve hepsi de 7'li masanın adayını destekliyor. Yani SayınCumhurbaşkanımızın tabiriyle Bay Bay Kemal'i. İmam-ı Şafii'ye sormuşlar, 'Fitnezamanında hakkı tutanları nasıl anlarız? Demiş ki, düşman oklarını takipediniz, o sizi hak ehline götürür. Bütün oklar nereye yönelmiş? SayınCumhurbaşkanımıza, kime yönelmiş Sayın Cumhurbaşkanımıza, başka… Cumhurİttifakına. Evet bize de saldırıyorlar. Öyleyse bütün düşman okları yönelmişkensiz kimi destekleyeceksiniz?" diye sordu.

"KANDİL VE PENSİLVANYA İLE KURDUKLARI KİRLİ İTTİFAKINUTANCINI ASILSIZ İTHAMLARLA BİZE SALDIRARAK ÖRTBAS ETMEYE ÇALIŞIYORLAR"

"Yeni bir vesayet rejimi kurmak isteyen yağmacıinsanların, bahar ve özgürlük türküleri söylemeleri sizleri aldatmasın"diyen Yapıcıoğlu, şöyle devam etti: "Bunların bahar dedikleri şubatsoğuğudur, karakıştır, oraya dönmek istemiyor bu millet. Sözde özgürlük maskesialtında sakladıkları şey aslında diktatörlüğün dik alasıdır. Kendileri gibidüşünmeyen kimselere tahammülleri yok. Aylardır bize yönelik yalan veiftiralarla yürüttükleri linç kampanyalarını görüyorsunuz. Gördünüz değil mi?Halen devam ediyorlar. Kendi kendilerine taş attırıp ikinci dakikasında bizeyığıyorlar. Kandil ve Pensilvanya ile kurdukları kirli ittifakın utancınıasılsız ithamlarla bize saldırarak örtbas etmeye çalışıyorlar. Bunu yaparken deaslında temsil ettiğimiz değerlere, kaynağını milletimizin inancından alandeğerlere kin ve nefret kusuyorlar. Seçimi kaybedeceklerini anladılar. Bunedenle artık iyice zıvanadan çıktılar. Provokasyon üstüne provokasyonyapıyorlar. Yaptıkları cambazlıklarla güya mağduriyet algısı oluşturup halkıkandıracaklar. Sizlere hala tepeden bakan, inancınızla ve dilinizle kavgalıolan, Türkleri, Kürtleri, Alevileri ve Sünnileri katleden, onlara her türlüzulmü reva gören bu CHP zihniyeti değil mi?"

"ŞİMDİ YEŞİLİYLE SOLUYLA BİRİLERİ BU CHP ZİHNİYETİNİYENİDEN SİZİN BAŞINIZA MUSALLAT ETMEK İSTİYOR"

CHP zihniyetinin geçmişte yaşattığı zulümleri hatırlatanYapıcıoğlu, "İnkâr, ret ve asimilasyon politikalarının mimarı olan CHPzihniyetinin bu ülke insanlarına yaşattıkları acıları hala hatırlıyoruz, halahafızalarda tazeliğini koruyor. Bu acıları bizzat babalarınız, dedelerinizyaşadı, gençler hatırlamaz belki ama yaşlılarımız, onu yaşayanlar hala aramızdavar. Milyonlarca evladımızın, kızımızın eğitim hakkını ellerinden aldılar, gaspettiler. Soruyorum size, bunlar Kürtlerin dostu olabilir mi? Hayır! Türklerindostu olabilir mi? Hayır! Alevilerin ya da Sünnilerin dostu olabilir mi? Hayır!Bizim derdimiz kimseyi inancına, mezhebine, meşrebine veya etnik yapısına göresınıflandırmak değil ama maalesef bu ülkede bunları yapan CHP zihniyetidir. CHPzihniyeti bunu hep yapmıştır. Şimdi değiştiklerini söylüyorlar. Şimdi yeşiliylesoluyla birileri bu CHP zihniyetini yeniden sizin başınıza musallat etmekistiyor. Peki nedir ortak paydaları, nerede buluşuyorlar? Sizin inancınıza veaile hayatınıza düşman olan o kör ve köhnemiş ideolojileri. Başka hiçbir ortakyanları yok belki.

Ne var içinde LGBT var ne var aile kurumuna düşmanlık var nevar Kur'an eğitimine Orta Çağ karanlığı diyen bir zihniyet var. İşte bu yüzdenbirileri Cumhurbaşkanlığı seçiminde aday çıkarmayarak Bay Bay Kemal'i ya da VırVır Kemal'i destekleme kararı aldılar. Evet yalan üstüne yalan. O yüzden biz dediyoruz ki Vır Vır Kemal. Bay Bay Kemal'in üzerine Vır Vır Kemal. Şimdi bunlar hertürlü sapkınlığı meşrulaştırmak için nikahsız, ailesiz, cinsiyetsiz bir toplumiçin böyle bir modeli size dayatmak için el birliği yapmışlar, birlikte hareketediyorlar. Bu sapkınlığa, bu aile düşmanlığına geçit verecek misiniz? Öyleyse14 Mayıs'ta sizlerin 20 yıllık kazanımlarınıza göz dikenlerin bu cambazlıkoyunlarını hep birlikte bozalım." diye konuştu.

"BUNLARIN HEYBESİNDE SADECE BOŞ VAATLER VAR, SADECE HAMHAYAL SATIYORLAR YA TUTARSA DİYE"

Muhalefetin ekonomi ile ilgili ham hayal sattığını bunun içinde boş vaatlerine inanılmaması gerektiğini vurgulayan Yapıcıoğlu, konuşmasınışöyle sürdürdü: "Muhalefetin ekonomi ile ilgili boş vaatlerine de sakın hainanmayın! Hiçbir vaatlerinin ayakları yere basmıyor. Çiftçiye traktör dedilersonra, 'Biz halkın dikkatini celbetmek için böyle söyledik' dediler. Kimseonların vaatlerine kanmasın! Güya Vır Vır Kemal 300 milyar dolar para bulmuş.Nasıl bulmuş… tefecilerden. Kimse o parayı onlara vermez, hadi diyelim kiverdi, peki bu parayı nasıl geri ödeyecekler? Bu para vatandaşlarımıza kaçmilyar dolarlık bir faiz yükü bindirecek ve bunun karşılığında acabaTürkiye'den ne isteyecekler. Bütün bunların hesabını yapmak gerekiyor. Şurasıçok açık ki bu parayı verenler, 'Siz kenara çekilin, sizin memleketinizi bundansonra biz idare edeceğiz' diyecekler. Bunların heybesinde sadece boş vaatlervar, sadece ham hayal satıyorlar ya tutarsa diye. Halkı nasıl kandırırızderdinde olanlar neyi vaat ediyorlar? Aslında vaat ettikleri şey bağımlılıktır,bağımsızlığından vazgeçmektir. IMF'ye göz kırpan muhalefet sizleri yenidenIMF'nin acı reçetelerine ve kemer sıkma politikalarına mahkûm etmek istiyor.Buna geçit vermeyeceğiz Allah'ın izniyle, Batman buna geçit verir mi?"İLKHA  

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *