image

Özdemir, Ak Parti’nin 3 dönem kuralı sebebiyle bu seçimde aday olmazken partisine destek vermek amacıyla ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor.

 

Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde destek istemek için Sason ilçesini ziyaret etti. Sason ilçesinde esnaf ziyareti gerçekleştiren Özdemir, Sason meydanında yapılacak cami inşaatında incelemelerde bulunduktan sonra Ak Parti lokalinde Sasonlularla bir araya geldi.

 

Milletvekili Özdemir yaptığı açıklamada; “Bugün Sason ilçemizde esnaflarımız ve hemşehrilerimiz ile bir araya gelerek 14 Mayıs’ta bir kez daha teveccühlerine talip olduğumuzu söyledik. Sasonlu kardeşlerim Ak Parti’mizin her zaman yanında olduğunu, olmaya da devam edeceklerini bizlere ilettiler.” dedi.

 

Sason’da yapımı devam eden cami inşaatında incelemelerde bulunan Özdemir, “Sason ilçemize kazandırmak istediğimiz bu güzel cami inşaatı tamamlandığında meydanın çehresi değişecek ve çok amaçlı bir eseri Sason halkımıza kazandırmış olacağız.” dedi.

 

Özdemir yaptığı açıklamada; Ak Parti’nin sadece seçim dönemlerinde değil her zaman halkın yanında olduğunu ve halkın da bu teveccühü gördüğünü, 14 Mayıs’ta oyları ile Cumhurbaşkanını tekrar seçip hizmetlere kaldıkları yerden devam edeceklerini söyledi. VEYSİ GÜLTEKİN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *