image

Toplantıya ilişkin açıklama yapan MÜSİAD Batman başkanı irfan Özdemir, “Asrın felaketinden dolayı dost meclisi ve benzeri programlarımızı online gerçekleştirdik. Öncelikle asrın felaketinde vefat eden kardeşlerimize Allahtan rahmet yaralılara acil şifalar diliyoruz. Bugün uzun bir aradan sonra dost meclisi toplantımızı sayın valimizin katılımıyla yaptık.” Dedi.

Özdemir, “MÜSİAD kaldığı yerden yatırım yapmaya üretmeye istihdam etmeye devam ediyor, bu anlamda sayın valimiz Ekrem Canalp’ın destekleriyle yatırıma yönelik bütün projelerde yatırımcılarımızın yanında olmuştur. Batman’ımızın gelişmesi ve Güneydoğunun parlayan yıldızı olması yönündeki çabaları bizleri memnun etmektedir. Batman’ımızı kaliteli ve yaşanabilir modern bir şehir halini alması için gösterdiği çabadan dolayı sayın valimize şahsım ve üyelerimiz adına şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi.

Toplantıda konuşan Vali Ekrem Canalp, “Batman için çalışmaya üretmeye ve yeni projeler yapmaya devam edeceğiz, Şehrimizin modern bir imara kavuşması için yeni imar alanlarını tamamlayarak Batman’ımızın 850.000 nüfusa kadar imar planını tamamladık.” dedi.

“Şehrimizin gelişmesi istihdamın artması için ve en önemlisi katma değer ürünlerin şehrimizde üretilmesi için yeni organize sanayi bölgelerini Batman’ımıza kazandırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diyen Vali Canalp, “ilimizin ve ülkemizin gelişmesi için üreten, yatırım yapan ve istihdam sağlayan her üreticinin yanındayız, yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

 Dost meclisi toplantısı sonrasında EB5 CAPİTAL temsilcisinin üyeleri bilgilendirme sunumu sonrasında dost meclisi toplantısı sona erdi.

HABER MERKEZİ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *