image


Mevlid-i Nebi programının önemine değinen İttihadül Ulema Genel Başkanı Molla Enver Kılıçaslan, “Malumunuz önümüzdeki hafta Peygamber Efendimiz’in Mevlid-i Nebi programı var. Diyarbakır’da yapılacak Mevlid-i Nebi programına bütün kardeşlerimizi davet ediyoruz.

Malumunuz Peygamber Efendimize ihtiyacımız var. Bütün Peygamberler ümmetlerine dünya da dua etmişlerdir. Peygamber Efendimiz ise duasını kıyamet günü haşir meydanına bıraktığını söylemiştir. En muhtaç oldukları anda ümmetime dua edeceğim.” ifadelerini kullandı.

Peygamber Efendimizin Ümmetine çok kıymet verdiğini dile getiren Kılıçaslan, “Peygamber efendimiz ümmeti üzerine çok titremiştir. Bugün dünyanın bütün şer güçleri gençlerin üzerinde çalışıyor. Onları İslam’dan uzaklaştırmak istiyorlar. Tek kurtuluş yolu ise Peygamber Efendimizin göstermiş olduğu kurtuluş yoludur. Şer güçlerin tek amacı ise bizi Peygamber Efendimizden uzak tutmaktır. Bizler ne yapacağız peki: evlerimizde İslam’ı yaşayacağız. Her gün Mevlid-i Nebi programıymış gibi evlerimizden salavatları eksik etmeyeceğiz. Peygamber Efendimiz kıyamet günü sizin bana en yakın olanınız bana en çok salavat getireninizdir.” şeklinde konuştu. M. ŞERİF DURMAZ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *