image


Ramanlı, “Kıymetli, cefakar muhtarlarım ve basın mensubu arkadaşlarımız hepiniz programımıza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Seçim vesilesi ile bir arada olmaktan dolayı mutlu ve gururluyuz. 14 Mayıs’ta önümüze iki sandık gelecek. Birincisi Cumhurbaşkanlığı için olan sandık, diğeri milletvekili için olan. Her iki sandıkta hem ülkemiz hem Batman’ımız için çok kıymetli, çok değerli ve önemlidir. Türkiye’nin ikinci yüzyılına girerken 20 yıldan fazla bir süredir ülkenin makus talihini değiştirmeye çalışan geçmişte hak ettiği halde hizmet göremediği hizmeti insanımızla buluşturan, temel hak ve özgürlükler inanç özgürlüğü ve kardeşliğimizin pekiştirilmesi için çok kıymetli ve çok değerli adımlar atılan bir dönemden sonra maalesef geçmişte hem inancımızla kavgalı olan hem kardeşliğimizi zedeleyen uygulamalar imza atan bir zihniyetin iktidar olma hevesi ile karşı karşıya kaldık. “ dedi.

GEÇMİŞ KAZANIMLARIMIZA DÖRT ELLE SARILMAK GEREKİYOR

Ramanlı, “Hepimize düşen en önemli sorumluluk geçmiş kazanımlarımıza dört elle sarılmak geleceğimizi ve gelecek nesillere daha güzel şekillendirerek imza atmak. Bu vesileyle 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerine bugüne kadar çok farklı alanlardaki hizmetleri ile göz dolduran ve bizlere umut aşılayan ve geleceğimiz için de aydınlık yaranların güvencesi olmaya aday olan sayın Cumhurbaşkanımıza desteğimizi bir kez daha yineleyeceğiz.” İfadelerini kullandı.

BATMAN MUHALEFETİN MUHALEFETLİĞİNE ADAY OLMAKLA MAHKÛM KILINAN BİR GÖRÜNTÜDEN İNŞALLAH KURTULACAK

Milletvekili genel seçimlerinde Batman’ın makus talihini de değiştireceklerini vurgulayan Ramanlı. “Artık Türkiye’de Batman hizmet almayan muhalefetin muhalefetliğine aday olmakla mahkûm kılınan bir görüntüden inşallah kurtulacak. Bizim cehd ve gayretimiz ve bizim sandıktan alacağımız netice ile inşallah Türkiye ve Batman’ın faydasına olacak. Çünkü zaman zaman ifade ediyoruz yerel olmadan evrensel olunmaz. Türkiye’nin kronik sorunları var. Çözüm bekleyen pek çok alanları var. Bunları elbette ki çözmeliyiz. Ama en az onun kadar değerli olan Batman’ımıza hak ettiği hizmeti getirmeli. Bugüne kadar yapılanlara da yapanlara da teşekkür ediyoruz. Ama bundan sonra daha iyi hizmetlerin Batman’a kazandırılması içinde bir çaba göstermemiz bir irade göstermemiz ve bu konuda bir tercihte bulunmamız gerekiyor.” dedi. VEYSİ GÜLTEKİN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *