image


HÜR DAVA Partisi Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, seçim çalışmaları kapsamında bazı ziyaret ve açılışlarda bulunmak için memleketi Batman’ı ziyaret etti. Yapıcıoğlu, iki gün sürecek ziyaretinin ilk durağı Beşiri’de, ilçenin muhtarlarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltılı toplantıya muhtarların yansıra Milletvekili Adayı Serkan Ramanlı, Beşiri Belediye Başkanı Sait Karabulut, HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Eyüp Yanaç, HÜDA PAR il ve Beşiri ilçe teşkilatı yetkilileri ile basın mensupları katıldı.

BU MEMLEKETİN EVLATLARI İNŞALLAH BU MEMLEKETE EN İYİ ŞEKİLDE HİZMET EDECEKLER

Toplantıda bir konuşma yapan Yapıcıoğlu, “Adaylarımızı biliyorsunuz zaten. Bu seneki kardeşimizi yakından tanıyorsunuz. Çünkü bu memleketin evlatları ve inşallah bu memlekete en iyi şekilde hizmet edebilecek olan kardeşlerimizdir ben bu konuda hiçbir Batmanlının, hiçbir Beşirilinin, hiçbir Kozluklunun, hiçbir Hasankeyflinin, hiçbir Gercüşlünün, Sasonlunun bir tereddüt yaşamayacağını düşünüyorum. Çünkü gerçekten buradaki adaylarımız hem memleketimizi bilen hem sorunları bilen hem çözümleri bilen hem de buradaki kardeşlerimizin hukukunu müdafaasında azami derecede gayret sarf edecek olan ve aslında o milletvekilliği etiketini de ihtiyacı olmayan insanlar. Zaten şu anki durumda da hizmet edebilecek olan kardeşlerimiz. Ama inşallah bu hizmetleri arttırma noktasında eğer mecliste sizlerin vekilleri olarak giderlerse çıtayı biraz daha yükseğe koyma noktasında en avantajlı olan isimler olduğunu sizlerde takdir edersiniz.” dedi.

KENDİ SEÇİM BÖLGEMDE DEĞİLİM AMA KENDİ MEMLEKETİMDEYİM, KENDİ EVİMDEYİM

Kendi memleketinde olduğunu söyleyen Yapıcıoğlu, “Ben bugün kendi seçim bölgemde değilim ama kendi memleketimdeyim, kendi evimdeyim. Bir kardeşiniz bir hemşeriniz olarak hem buradaki aday kardeşlerimize bir destek olma adında hem de gerçekten önümüzdeki yüzyılı etkileyecek Cumhurbaşkanlığı seçiminde sayın Cumhurbaşkanımıza olabilecek en yüksek desteği çıkarmak adına burada kardeşlerimle buluşmaya hemşerilerimden daha fazla çalışmalarını istirham etmek üzerine geldim.” İfadelerini kullandı.

 BİR YOL KAZASI YAŞANMAMALI

 Seçimlerin çok önmeli olduğunu söyleyen Yapıcıoğlu, “Önümüzdeki seçimler önemli. Herkes söylüyor ama gerçekten bu önümüzdeki seçim çok kritik ve önümüzdeki yüzyıla taallukta bulunacak seçimler olması hasebiyle bir yol kazası yaşanmamalı. Cumhurbaşkanı adayı olarak dört aday var. Ama bu dört adaydan ikisinin diğerlerine göre oy oranının çok yüksek olduğu herkes tarafından kabul ediliyor. Bizim gayemiz bizim hedefimiz şu anki mevut Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı inşallah birinci turda önceki seçimlerde aldığı oydan daha yüksek bir oy oranıyla inşallah tekrar Cumhurbaşkanı olarak ilan etmek.” dedi.

CHP’NİN HEVESİNİ KURSAĞINDA BIRAKMAK LAZIM

CHP’nin hevesini kursağında bırakmak gerektiğini belirten Yapıcıoğlu, “Bundan iki üç ay önce muhalefet belki uzun bir ardan sonra özellikle CHP zihniyeti acaba yeniden iktidar olabilir miyim diye bir hevese kapıldı. Kamuoyu yoklamalarında kendini çok çok yüksek bir komumda gördüler ya da gösterdiler. Her nedense sanki seçimin sonucu kesinmiş gibi bu hükümet gidiyor gün saymaya başladılar. Şu kadar gün sonra gidiyorsunuz ama bunu yaparken hükümete destek veren sayın Cumhurbaşkanına destek verenlere parmak sallamayı da ihmal etmiyor. Bir yandan özgürlük nutukları bir yandan diktatörlük suçlamaları ama öte taraftan henüz iktidara gelmeden asmalar kesmeler. Birilerini cezaevine atmakla tehdit etmeler hatta birilerini asmakla tehdit etmeler birilerini haklarındaki hükümleri kesinleşmiş olmalarına rağmen batıdaki bazı merkezlere göz kırpmak için geldikleri gibi salıvereceklerini taahhüt etmekteler. Bir yandan yargının bağımsızlığından dem vuruyorlar, yargı bağımsız değil hükümetin yargısıdır, hükümetin istediğini tutukluyor istediğini serbest bırakıyor diyorlar. Bir yandan kendileri mahkeme yerine geçip biz gelirsek mahkumları serbest bırakacağız biz gelirsek bunlar hesap verecek diye parmak sallamak. Aslında bu söylediğim şeyler bir zihniyetin dışavurumu. Bir yandan değiştik diyorlar ama aslında kendilerini tutamayıp değişmediklerini değişemeyeceklerini itiraf etmektedirler “dedi.


VEYSİ GÜLTEKİN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *