image


Seçime sayılı günler kala Batman Milletvekilli adayları dur durak bilmeden çalışırken halkın kanaatleri de oluşmaya başladı. HÜDA PAR sözcüsü Serkan Ramanlı vatandaşların teveccühünü kazandı.

“BATMAN HUZURA KAVUŞSUN”

Serkan Ramanlı’yı desteklediğini belirten Ömer Koru, “Ben bir Batmanlı vatandaş olarak bizden biri, Batmanlı, Batman’ın dertlerini daha iyi anladığı, gerçekten bizim haklarımızı sahip çıkacağından dolayı istiyoruz ki Serkan Ramanlı meclise girsin. Batmanlı olan biri Batman’ın dertlerini sıkıntılarını daha iyi bilir. Serkan Ramanlı inançlı birisi. Serkan Ramanlı meclise girerse adaletli, inançlı, dürüst bir insan, kalbinde inanç var, Allah korkusu var. İstiyoruz ki böyle dürüst insanlar meclise girsin, Batman’ın derdi ile dertlensin. Batman halkı ile beraber olsun ve Batman huzura kavuşsun.” ifadelerini kullandı.

Serkan Ramanlı’nın mecliste Batman’ın sorunlarını açıkça dile getirebileceğini söyleyen Koru, “Serkan Ramanlı sözünde duran bir insandır. Biliyoruz ki meclise girerse gerçekten Batman’ın derdi ile dertlenir. Mecliste bir kardeşimizi görmek istiyoruz. Batman’ın dertlerini mecliste dile getirmesini istiyoruz.” dedi.

“İNANIYORUZ Kİ BİZE ÇOK DA FAYDASI DOKUNACAK”

Serkan Ramanlı’yı mecliste görmek için çalıştıklarını aktaran Hüseyin Narin, “Serkan Ramanlı ağabeyimiz Batman için, Batman’a hizmet etmek için, bizim için çok önemlidir. Muhafazakâr milletimiz için onu mecliste görmek istiyoruz. Bütün gayretimizle ona hizmet ederek onu meclise göndermemiz lazım. Çünkü Serkan Ramanlı bizi mecliste temsil edecek. Allah’ın izniyle, inanıyoruz ki bize çokta faydası dokunacak. Her konuda bize faydası dokunacak, hizmet konusunda hem halk için hem Türkiye için.” şekliden konuştu.

Bu seçimde mecliste güvenebilecekleri birisinin olmasını istediğini söyleyen Narin, “Biz inanıyoruz ki çok güzel bir hizmet yapacak bize Serkan abimiz. Sadece bizi mecliste temsil etsin. Diğerlerinden farkı inanıyoruz ki milleti kandırmayacak, millete yalan söylemeyecek bunlara inandığımız için meclise göndermek istiyoruz.” diye söyledi.

“KÜRT MESELESİ, BAŞÖRTÜ MESELESİ VE DİĞER SORUNLARI MECLİSTE ÇÖZMEYE ÇALIŞACAKTIR”

Toplumun ihtiyaçlarını mecliste gür bir sesle haykıracağına inandığını ve toplumun derdi ile dertleneceğini söyleyen Ekrem Rüzgar, “Serkan bey gerçekten halkın çocuğu. Halkın içinde büyüyen bir insandır. Bütün toplumu kucaklayan ve bütün bu toplumun ihtiyacını mecliste gür bir sesle dile getireceğine sonsuz güveniyoruz. Sonuç itibariyle Serkan bey inançlı bir insandır, mütedeyyin bir insandır. Halkımızda dindar bir halktır. Her ne kadar bir kısmı farklı bir düşünceye sahip olsalar da sonuç itibariyle halkımız dindardır. Kürt halkı Müslüman bir halktır. Başta Kürt meselesi olmak üzere diğer baş örtü meselesi, Müslümanların ne kadar değerleri varsa, İslami değerler varsa mecliste en gür sesle dile getireceğine inanıyoruz. Ona güveniyoruz ve seçilmeyi hak ediyor.” dedi.

“HÜDA PAR BAŞTA OLMAK ÜZERE SERKAN BEYE GÜVENİYORUZ”

Müslüman halkın seçimde doğru karar vereceğini belirten Rüzgar, “Ayrıca Serkan bey halk arasında sevilen bir insandır. Halk çocuğudur, şu an halkın arasındadır. İnanıyoruz ki meclisten sonrada halkı içinde olacaktır. Halkın ne talebi varsa en güzel şekilde mecliste dile getireceğine güveniyoruz. Bizim İslami değerlerimiz var. Değerlerimize sahip çıkmamız lazım. HÜDA PAR başta olmak üzere Serkan beye güveniyoruz. Mutlaka ve mutlaka mecliste olması lazım. Halkımıza da güveniyoruz. Halkımız Müslüman bir halktır. Tercihini o yönde vereceklerine inanıyoruz. Şimdiden Serkan beye başarılar diliyoruz. Allah’ın izni ile mecliste göreceğiz o zaman yanlış düşünen ve bizi net tanımayan bizi daha iyi bir şekilde tanıyacaktır.” ifadelerini kullandı.

“HALK OLARAK DİYORUZ Kİ İNŞALLAH SERKAN RAMANLI’YI MECLİSE GÖNDERECEĞİZ”

Dindar Kürtlerin milletvekili olarak Serkan Ramanlı’yı görmek istediğini söyleyen Ferit Rüzgar, “Serkan Ramanlı Müslüman bir şahsiyete sahip. Biz diyoruz ki inşallah Serkan Ramanlı’yı meclise göndereceğiz. Serkan Ramanlı İslami konulara çok hassasiyet gösteren bir şahsiyet. Namazında ve niyazında bir insandır. Biz Kürtler olarak muhafazakar insanlarız, bizleri temsil edecek insanlar, bizi temsil eden milletvekili adaylarımız muhafazakar olması lazım, dindar olması lazım biz onun için Serkan Ramanlı diyoruz.” şeklinde konuştu.

Konuşmalarının devamında Rüzgar, “Ben bundan eminim Serkan Ramanlı İslami hassasiyetlere, İslami değerlere çok dikkat eden bir milletvekili adayı. Kürt’tür ve bütün Kürtleri temsil edebilecek bir milletvekili adayımızdır. Hatta tüm Türkiye halkını temsil edebilir. Onun için ben Serkan Ramanlı diyorum. Batman halkı olarak inşallah onu milletvekili olarak göndereceğiz.” dedi.




EKREM GÜLŞEN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *