image


Hak-İş/Hizmet-İş Batman İl Başkanı Bünyamin Söğüt yayınladığı mesajda, “Ramazan ayını Batman’da birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma içerisinde geçirdik. Savaşların ve insanlık dışı uygulamaların bir an önce son bulmasını, bu bayramı dünyanın her köşesindeki Müslüman kardeşimizin gerçekten bayram olarak kutlamasını istiyoruz.” dedi.

Mesajının devamında Söğüt, “Yoğun iş temposunda göremediğimiz, birlikte olamadığımız dost ve akrabalarımızla birlikte olduğumuz bu mübarek günlerde, ülkemizde ve dünyanın pek çok köşesinde bizim kadar şanslı olmayan insanların da olduğunu bir an olsun akıldan çıkarmamalıyız.” ifadelerini kullandı.

Söğüt, “Geleneklerimizde önemli yer tutan toplumsal dayanışmanın bayram vesilesiyle bir kez daha hatırlanmasını, muhtaç, çocuk, kimsesiz, yoksul ve yaşlıların sevindirilmesini diliyoruz.” dedi.

Söğüt mesajında son olarak, “Bu duygu ve düşüncelerle İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik eder, başta Kudüs ve Mescid-i Aksa olmak üzere İslam ümmetinin kurtuluşuna, Müslümanların vahdetine ve insanlığın malum salgından kurtuluşuna vesile olmasını Yüce Rabbimizden niyaz ederiz.”  temennisinde bulundu. EKREM GÜLŞEN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *