image



İluhDevlet Hastanesi ile Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi arasında bulunan parktakurulan iftar çadırında Ramazan ayı başından bu yana her gün yüzlerce kişiiftar açıyor.

Baştadepremzedeler olmak üzere yetim, muhtaç ve yolda kalanlara yönelik 3 çeşitsıcak iftar yemeği veren Umut Kervanına destekler de devam ediyor. İstanbul'dafaaliyet gösteren Uluslararası Cezayirliler Derneği, Umut Kervanınınaracılığıyla 800 kişiye daha iftar yemeği verdi.

UmutKervanı Batman Derneği Başkanı Salih Güzel, yaptığı açıklamada, kendilerinedestek veren tüm hayırseverlere teşekkür ettiklerini belirtti.

Güzel,"Bugün Ramazan'ın 23'üncü günü. Batman Umut Kervanı olarak iftar soframızıdepremzede, yetim yoksul ve yolda kalmış kardeşlerimize tekrar açtık. Allah şuana kadar katkı sunan tüm hayırsever kardeşlerimizden razı olsun. Bugünkü iftarsoframızın sponsoru İstanbul merkezli Uluslararası Cezayirliler Derneğidir.Allah kendilerinden razı olsun. Bugünlük 800 kişilik iftar soframıza kendilerisponsorluk yaptılar." dedi. İLKHA 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *