image


Sokak röportajcısı kılıklı provokatörlerin tuzağına düşüp HÜDA PAR’a yönelik çirkin iftira ve algılara neden olan İsmail Cevher Kasımoğlu adlı şahıs, polis tarafından gözaltına alınıp emniyete götürüldü. Söz konusu şahsın sorgusunun devam ettiği belirtildi.

BATMAN CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞINDAN AÇIKLAMA

Konuyla ilgili açıklama yapan Batman Cumhuriyet Başsavcılığı, “Sosyal medya ve haber sitelerinde gündeme gelen ve bir sosyal medya mecrasında yayınlandığı tespit edilen video içeriğine ilişkin olarak Cumhuriyet Başsavcılığımızca derhal soruşturmaya başlanmıştır. Şüpheli tespit edilmiş olup, olaya ilişkin soruşturma Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından titizlikle ve tüm yönleriyle sürdürülmektedir.” İfadelerini kullandı.

PROVOKASYONA ZEMİN HAZIRLAYANLAR DA HESAP VERMELİ

Provokasyona tepki gösteren vatandaşlar, daha sonra HÜDA PAR’la hiçbir ilgisinin olmadığı anlaşılan ve bizzat kendisi tarafından oyuna getirilip tuzağa düştüğü itirafında bulunan şahsı bu tuzağa düşürenlerinde araştırılıp bulunmasını istediler. Vatandaşlar, halktan özür dileyen bu şahsın üzerinden bir camiaya yönelik karalama kampanyası başlatanların da hesap vermesi gerektiğini ifade etti. HABER MERKEZİ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *