image



Ramazan ayı dolayısıyla ekmek fiyatında yaptığı indirimlevatandaşların takdirini toplayan fırın işletmecisi Halil Savur, amacının halkafaydalı olmak ve hayır duası kazanmak olduğunu söyledi.

Ekmek fiyatında yaptığı indirimin çok anlamlı bulduklarınıifade eden vatandaşlar ise bu güzel uygulamanın diğer esnaflara örnek olmasıgerektiğini söyledi.


"MİLLET FAYDALANSIN VE HAYIR DUALARDA BULUNSUNLAR DİYEFİYAT İNDİRİMİNİ YAPTIK"

Ekmek fiyatında yaptıkları indirimle tek niyetlerinin halkınhayır duasını almak olduğunu ifade eden Savur, "45 senedir fırın işindeçalışıyorum. Ramazan ayı dolayısıyla ekmeğin fiyatını 6 buçuk liradan 5 lirayaindirdik. Ramazan ayına has bir sevabımız olsun istedik. Bu uygulamayı da ilkkez yapıyoruz. Özellikle bu sene ülkemizde meydana gelen deprem ve sellerdemillet mağdur olduğundan dolayı ekmek fiyatımızda indirime girdik. Amacım ekmeksayısını arttırmak değil sırf millet faydalansın ve hayır dualarda bulunsunlardiye fiyat indirimini yaptım. Tek amacım halkın bu mübarek Ramazan ayında dahauygun fiyata ekmek alması ve bir nebze de olsa hayır kazanmaktır." dedi.İLKHA

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *