image

Ramazan ayı geldiğinden bu yana oruçlarını hiç aksatmadığını ifade eden Ensar Çakmak, "4 gündür oruç tutuyorum ve çok güzel gidiyor. Oruç tutarken hiç zorlanmıyorum. Sabahları arkadaşlarımla beraber top oynuyoruz, namazlarımı da aksatmıyorum. Akşam ezanı okununca iftarımı açıp teravih namazına gidiyorum. Teravih namazı da çok güzel gidiyor, bütün arkadaşlarımla beraber katılıyoruz." dedi. 

"ALLAH’IN YARDIMIYLA HİÇ ZORLANMIYORUZ"

İftarını açtıktan sonra teravih namazına katıldıklarını belirten Yakup Alpaslan, “Orucumu hiç aksatmadım. Çok güzel gidiyor, fazla zorlanmıyorum. Sabahları ibadet olarak namazlarımı kılıp Kur’an-ı Kerim okuyorum. Akşam ezanı okununca ailece iftarımızı açıyoruz. İftarımızı açtıktan sonra da hep beraber teravih namazına gidiyoruz. Allah’ın yardımıyla hiç zorlanmıyoruz." ifadelerini kullandı. 

Minik Muhammed Miraç Ayna, günün yarısına kadar oruç tutabildiğini ifade ederek, "Sabahtan öğlene kadar oruç tutuyorum ve fazla zorlanmıyorum. Namaz da kılıyorum. Teravih namazına gidemiyorum ama evde kılıyorum." şeklinde belirtti. 

"11 AYIN SULTANI OLAN RAMAZAN, ÇOK GÜZEL BİR AYDIR"

Ramazan ayının çok güzel bir ay olduğunu aktaran Muhammed Çete, "Ben de oruçlarımı tutuyorum şu ana kadar hiç aksatmadım. Gündüzleri arkadaşlarla top oynuyoruz. Öğle namazımı kılıp tekrar arkadaşlarla oyun oynuyoruz. Akşamları da iftarımızı açıp teravih namazına gidiyoruz. 11 ayın sultanı olan Ramazan, çok güzel bir aydır." dedi. 

"RAMAZAN AYI DA RAHMET AYIDIR"

Yüce Allah’a yapılan her ibadetin güzel olduğuna dikkat çeken Aziz Ayna, “Orucumu zorlanmadan tutuyorum. Diğer ibadetlerimi de yerine getiriyorum. Oruç çok güzel bir şeydir. Yüce Allah’tan gelen her şey çok güzeldir. Ramazan ayı da rahmet ayıdır. Burada herkes orucunu toplu bir şekilde iftarını açıyor, herkes birbirine yardım ediyor." şeklinde ifade etti. (İLKHA)

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *