image



Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki büyük depreminardından Kızılay'ın kan bağış çağrısına ilk günden beri üye ve gönüllüleriyledestek verdiklerini belirten HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Muhammed ŞerifDurmaz, Ramazan Ayı öncesi beraberindeki partililer kan bağışında bulundu.

6 Şubat'ta meydana gelen ve 11 ilin büyük hasarlaetkilendiği depremlerden sonra kan stoklarında meydana gelen azalma nedeniile Kızılay tarafından ülke genelinde başlatılan kanbağışı kampanyasına destek sürüyor.

Bu kapsamda Kızılay Batman Şube Başkanı Davut Okçu ve KanMerkezi Doktoru Hakkı İpek'i ziyaret eden HÜDA PAR Batman Merkezİlçe Başkanı Muhammed Şerif Durmaz, ardından beraberindeki partililerlebirlikte Atatürk Parkı'nda bulunan Kızılay kan bağışı TIR'ına geçti.

Beraberindeki partililerle kan bağışında bulunduktan sonrakan bağışının önemine değinen Durmaz, Kızılay'a kan bağışı konusunda tüm üye,gönüllü ve Batmanlılara Ramazan ayı boyunca kan bağışı yapmaları çağrısındabulundu.

"KAN BAĞIŞI HER ZAMAN YAPILMALI"

Kan bağışının sadece belirli zamanlarda değil her zamanyapılması gerektiğinin altını çizen Durmaz, "Büyük bir deprem yaşadık vehepimizi derinden üzdü. Deprem dolayısıyla Genel Başkanımızın kan bağışıyapılması noktasında bir çağrısı olmuştu, üyelerimiz de çağrıya uymuştu. Bizlerde bugün Ramazan ayı münasebetiyle teşkilat üyelerimizle birlikte kan bağışındabulunduk. Kan bağışı sadece belirli zamanlarda değil, sürekli bir ihtiyaç vesürekli yapılması gereken bir etkinliktir. Dolaysıyla bizler de bu düşüncelerlebugün kan bağışında bulunduk." dedi.

"KARŞILIKSIZ İYİLİK YAPMAYI KENDİSİNE ŞİAR EDİNMİŞ BİRSİYASİ HAREKETİZ"

HÜDA PAR olarak kan bağışını her sene geleneksel halegetirdiklerini ifade eden Durmaz, "Bu noktada bizlerden de taleplerdebulunuluyor ve kan stoklarında eksikliğin olduğu ifade ediliyor. Bizler de HÜDAPAR olarak bu taleplere cevap verme adına her zaman ve fırsatta kan bağışındabulunuyoruz. Yüklendiğimiz misyon gereği; karşılıksız iyilik yapmayı kendisineşiar edinmiş bir siyasi hareketiz. Kan bağışında bulunmakta karşılıksız iyilikyapma anlamına gelmektedir. İnşallah bu mülahazalarla kan bağışında ve benzerçalışmalarda bulunmaya devam edeceğiz. Dolayısıyla Ramazan ayında hemüyelerimize hem de Batmanlı hemşerilerimize kan bağışı yapmaları çağrıdabulunuyoruz." diye konuştu. (İLKHA)

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *