image

Batman Basın Konseyi Derneğini beraberinde Davut Başaran, Mustafa Erez, İbrahim Çetiz ve Veysi  Güney ile ziyaret eden Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi yeni yönetimi kutlayarak başarı dileğinde bulundu.

Kentin gündemiyle ilgili sohbette sorunların el birliğiyle çözüleceğini belirten Başkan Çiftçi, '' Öncelikli çabamız Batman'daki esnaflarımızın sorunları, bunun için de elimizden gelen tüm gayreti kullanıyoruz ve kullanmaya da devam edeceğiz. Yaşanan Pandemi döneminden buyana sıkıntılar yaşandı bunları hafifletmek için hep sahada olduk, yaşanan ülke genelinde yaşananlardan dolayı her alanda olduğu gibi duraklama dönemleri olabiliyor, tabi ki bu tüm alanlara yayılmakta bizde de duraklamalar olabilir ancak tüm projelerimizi tek tek hayata geçiriyoruz. esnafımızla ilgili proje ve hizmetlerimiz devam ederken Batman'ın yararına olabilecek tüm alanlarda elimizi taşın altına koymaya hazırız, istihdam ve gelişim için bir çok STK kuruluşlarıyla iletişim halindeyiz. Yaşanan deprem sonrası kısa bir sürede başta Adıyaman olmak üzere bir çok noktaya ulaşarak depremzede kardeşlerimizin yaralarına merhem olmaya çalıştık. Halen Umut Kervanı Derneğiyle işbirliği yaparak yardımlarımızı devam ettiriyoruz. Kentimizin sorunlarının el birliğiyle çözüleceğinin inancındayım'' dedi.

 Batman Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi'nin ziyaretinden memnuniyetlerini dile getiren Batman Basın Konseyi Derneği Başkanı Nedim Arslan ve Yönetim Kurulu üyesi Çiftçi ve ekibine teşekkür etti.

SAADET PARTİSİNDEN TEBRİK ZİYARETİ

Batman Gazeteciler Konseyine bir ziyarette Saadet Partisinden geldi. Yeni Başkan ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Merkez İlçe Başkanı Mehmet Mihdi Oğuz beraberinde medya tanıtım sorumlusu M. Emin Şık ile ziyarette bulundu.  Yerel basının önemine değinen Oğuz Batman  kent konseyi başkanı Nedim Arslan ve yönetim kuruluna başarı dileğinde bulundu.

BAŞKANLARDAN ZİYARET

Batman Basın Derneklerinden ve bir çok yerel gazete, radyo, ajans ve ulusal medya temsilcilerinin üye olduğu Batman Basın Konseyine bir ziyarette iş dünyasından geldi. MÜSİAD Batman Şubesi Başkanı İrfan Özdemir ve Koçerler Derneği Başkanı ile iş insanı Emin Çelik'te Derneğe ziyarette bulundu. Dernek Başkanı Nedim Arslan ve yeni yönetim kuruluna başarılar diledi. VEYSİ GÜLTEKİN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *