image

Rektör Demir, Rektör Turgut’un makamında gerçekleştirilen ziyarette, deprem nedeniyle hayatını kaybeden Adıyamanlı vatandaşları, üniversite personeli ve öğrencileri için taziyelerini iletti.

Batman Üniversitesi olarak Adıyaman Üniversitesi ile dayanışma içinde olacaklarını vurgulayan Rektör Demir, yaşanan acının herkesi derinden etkilediğini dile getirerek yaraların sarılması için imkânlar dâhilinde gerekli destekleri sağlamaya gayret göstermeye çalıştıklarını kaydetti.

Batman Üniversitesinin personeli ve öğrencisiyle deprem bölgelerine yardımlarda bulunmak amacıyla seferber olduğunu söyleyen Demir, depremin ardından gerçekleştirdikleri çalışmaları anlatarak birlik ve beraberlik ruhu içinde deprem bölgelerine destek sunmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Depremde hayatlarını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yararlılara acil şifalar dileyen Demir, gösterdiği nezaket ve misafirperverlikten dolayı Rektör Turgut’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Rektör Demir’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Turgut, depremin ardından Batman Üniversitesinde gösterilen hassasiyet için Rektör Demir’e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. EKREM GÜLŞEN

 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *