image

Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, 27 Şubat 2022 yılında yapılan seçimle görevi devralıp bir yıl gibi kısa bir sürede birçok yeniliğe imza atarak herkesin beğenisini topladı.



Bir yıl gibi kısa bir sürede birçok proje ve yeniliğe imza atan Çiftçi, bir yılın özetini basın aracılığıyla kamuoyuyla paylaşmayı düşündüklerini ancak ülkede meydana gelen büyük deprem felaketinden dolayı bunu ileri bir tarihe aldıklarını söyledi.

Çiftçi, "Batman’a ve esnafımıza hizmette bir yılımızı geride bıraktık. Görevi aldığımız günden bugüne kadar esnafımız için çeşitli anlaşmalar, projeler, danışmanlık hizmeti, eğitimler, seminerler ve buna benzer birçok adım attık ve atmaya da devam ediyoruz. Bunların hepsini geniş katılımlı bir basın toplantısı ile kamuoyuna paylaşmayı düşünüyorduk. Ülkemizde meydana gelen büyük deprem felaketinden dolayı programımızı ileri bir tarihe almış olduğumuzu duyuruyorum." dedi.

28 Şubat 2022 tarihinden bugüne kadar çalışmalarının kesintisiz olarak devam ettiğini belirten Çiftçi, şöyle devam etti: "Kimin ne ihtiyacı olmuşsa elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştık ve her zaman esnafımızın yanında durduk. Zaten gördüğümüz teveccüh ile esnafımızın çalışmalarımızı yakından takip ettiklerini ve takdir ederek yaptığımız çalışmaları gördükleri ortadır ve her zaman yanlarında olduğumuzu bilmektedirler. Rabbim daha iyi hizmetler yapmayı nasip etsin."

Çiftçi, son olarak meydana gelen büyük deprem felaketinin ilk gününden itibaren sahada olduklarını ve bunun için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını söyleyerek, böyle büyük felaketlerin bir daha yaşanmaması temennisinde bulundu. (İLKHA)

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *