image

Rektör Polat’ın makamında gerçekleştirilen ziyarette, iki üniversite arasında hayata gçirilebilecek iş birlikleri ve ortak çalışmalar hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Rektör Polat’a Batman Üniversitesinde gerçekleştirilen çalışmaları anlatan Rektör Prof. Dr. İdris Demir, öğrencilere yönelik birçok projeyi başarılı bir şekilde hayata geçirdiklerini ve bu projelerden önemli çıktılar elde ederek öğrencilerin başarı oranlarında yükselme sağladıklarını dile getirdi.

Batman Üniversitesinin ulusal ve uluslararası çaptaki görünürlüğünü artırmak amacıyla farklı kurum ve kuruluşlarla iş birliklerini önemsediklerini ifade eden Rektör Demir, başta enerji olmak üzere birçok konuda iş birliği yapmaya hazır olduklarını vurguladı.

Gösterdiği nezaket ve misafirperverlikten dolayı Rektör Polat’a teşekkür eden Rektör Demir, çalışmalarında başarılar diledi.

Demir’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Polat, Batman Üniversitesindeki çalışmaları yakından takip ettiklerini belirterek Demir’e çalışmalarında başarılar diledi.(İLKHA)

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *