image

Peygamber Sevdalıları Vakfı Siyer Yarışması Komisyonu,"O'nu Oku O'nu Yaşa" temasıyla şubat ayında yapılması planlanan umreödüllü Siyer Yarışması ile ilgili açıklamalarda bulundu.

12 Şubat tarihinde yüz yüze gerçekleştirilmesi planlananyarışmanın deprem nedeniyle 11-12 Mart tarihine alındığı belirtilen açıklamada,gelinen aşamada yarışmanın yüz yüze yapılmasının mümkün görünmediği ifadeedildi.

Peygamber Sevdalıları Vakfı Sınav Komisyonu Başkanı HamdinAslan, yaptıkları değerlendirmeler sonucu yarışmanın online olarakgerçekleştirmesine yönelik karar aldıklarını söyledi.

6 Şubat sabahına ülke olarak büyük bir hüzünle uyandıklarınıvurgulayan Aslan, "Kıyametin adeta küçük bir provasını andıran depremmusibeti ile binlerce kardeşimiz dünya imtihanlarını tamamlayıp ebedi ahiretyurduna göç ettiler. Bu vesileyle tüm merhumlara bir kez daha Yüce Allah’tanrahmet, yaralılara şifa ve tüm ümmete geçmiş olsun dileklerimiziiletiyoruz." dedi.

"YARIŞMAMIZ ONLİNE OLARAK YAPILACAK"

Deprem dolayısıyla yarışmayı online olarak yapmayı uygungördüklerini belirten Aslan, şöyle devam etti: "Deprem nedeniyle 12 ŞubatPazar günü saat 11.00’de ülke geneli yüz yüze gerçekleştirmeyi planladığımızyarışmayı, depremin korkunç boyutlarından dolayı 12 Mart Pazar gününe almış vekamuoyunu da bu yönde bilgilendirmiştik. Ancak sizler de takdir edersiniz ki;gelinen bu aşamada yarışmamızın pek çok nedenden dolayı yüz yüze yapılmasımaalesef mümkün görünmemektedir. Peygamber Sevdalıları Vakfı Yarışma Komisyonuolarak yapılan istişareler ve değerlendirmeler sonucu yarışmamızın yarışmacıkardeşlerimize online olarak yapılmasının ve yarışmanın daha fazlageciktirilmemesinin daha uygun ve doğru olacağı yönünde kararkılınmıştır."

"BİLGİSAYAR, TABLET VE AKILLI TELEFONLARDAN YARIŞMAYAKATILABİLİRSİNİZ"

Yarışmanın her kategori için belirlenen 2 gün ve 4 oturumolarak gerçekleştirileceğini belirten Aslan, "Her kategorideki yarışmaadayı kardeşimizin kendilerine tahsis edilen gün ve saat aralığında, aceleetmeden, yoğun girişler ve tıklamalar yapmadan yarışmaya katılmalarıgerekmektedir. Yarışma sistemi her kategorinin sadece kendi gün ve saatindeaçık olacak, yarışmanın telafisi mümkün olmayacaktır. Yarışmaya başvurankardeşlerimiz, kategoriler için belirlenen saatler arasındahttps://peygambersevdalilari.com web sayfasından T.C. Kimlik numaralarını vedoğum yıllarını girerek bilgisayar, tablet ve akıllı telefonlardan yarışmayakatılabileceklerdir. Yarışma başlamadan önce yarışma sürecinde dikkat edilmesigereken önemli hususlar hakkında ekranda gerekli bilgilendirmeler yapılacaktır.Adayların; bu bilgilendirmeleri özenle okumalarını tavsiye ederiz." dedi.

YARIŞMANIN GÜN VE SAATLERİ

Peygamber Sevdalıları Vakfı Tanıtım ve MedyaBaşkanı Feyzi Aydın ise yarışmanın yer, tarih ve saatleri hakkında bilgiaktardı.

Aydın, "Yarışma gün ve saatlerimiz: 11 Mart Cumartesi:3. Kategori Lise (9.-10.-11. ve 12. sınıf) sabah 11.00 ile 14.00 saatleriarası, 11 Mart Cumartesi: 4. Kategori (Yetişkinler) öğleden sonra 16.00 ileakşam 19.00 saatleri arası, 12 Mart Pazar: 1. Kategori ( 4. ve 5. sınıflar)sabah 11.00 ile 14.00 saatleri arası, 12 Mart Pazar: 2. Kategori (6.-7. ve 8.sınıflar) öğleden sonra 16.00 ile akşam 19.00 saatleri arasında olacaktır.Peygamber Sevdalıları Vakfı olarak ömrümüzün son demine kadar adımıza yaraşırbir gayret içerisinde olmayı Rabbimizden niyaz ederiz. Bu hayırlı yolculuktaemeği geçenlere teşekkürü bir borç bilip tüm yarışmacı kardeşlerimize deşimdiden yarışmada başarılar dileriz." ifadelerini kullandı. VEYSİGÜLTEKİN 

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *