image

Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Çiftçi, Batman'a gelen depremzede ailelerin geçimlerini sağlamak amacıyla işe ihtiyaçlarının olduklarını ve çalışmak istedikleri hakkında bilgiler ve istek aldıklarını dile getirerek, başta üyelerine olmak üzere tüm iş verenlere bu konuda yardımcı olmaları çağrısında bulundu.

Deprem bölgelerinden Batman'a yerleşen depremzede ailelerin sayısının her geçen gün arttığına dikkat çeken Çiftçi, "Bu ailelerimizden kendi geçimlerini sağlamak için çalışmak isteyenlerin sayısı da gün geçtikçe artıyor. Esnaflarımızdan ihtiyacı olanlar bu konuda yardımcı olabilseler çok iyi olur. Bu hayırlı işte yardımcı olmak isteyenler Esnaf ve Sanatkârlar Odasının 'Alo Esnaf Hattı' 05550747370 numarasını arayarak veya mesaj atarak bildirmelerini istiyoruz." dedi.

"GÜN SIKINTILARI BİRLİKTE AŞMA GÜNÜDÜR"

Esnaf ve Sanatkârlar Odası olarak bu konuda depremzedelere iş konusunda aracı olmak istediklerini vurgulayan Çiftçi, "Milletimiz ve ilimiz için elimizden ne gelirse yapacağız ve yapmalıyız. İlimize bu konuda destek olmak yakışır. İstek ve sıkıntılar bize geldikçe bizlerde Esnaf ve Sanatkârlar Odası olarak esnaflarımızla paylaşıp desteklerini isteyeceğiz. Gün birlik olma ve sıkıntıları birlikte aşma günüdür. El birliği ile tüm sıkıntıları aşacağız." ifadelerini kullandı. VEYSİ GÜLTEKİN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *