image

BATSO Başkanı Abdülkadir Demir ve Yönetimini, Batman Gıda Toptancıları Derneği Başkanı Süleyman Emek ve yönetimi karşıladı. BATSO seçimlerinin ardından, çalışmalarını ve ziyaretlerini yoğunlaştırdıklarını belirten Başkan Demir, kentin kalkınması, lobisinin güçlenmesi, istihdamın artması ve güçlü bir kent şiarıyla canla başla çalıştıklarını söyledi.

“KENTİN BÜTÜN DİNAMİKLERİ ÖNEMSİYORUZ”

“BATSO olarak kentin bütün dinamiklerini önemsiyor ve destekliyoruz.” diyen BATSO Başkanı Abdülkadir Demir yaptığı açıklamada; “Bunlardan bir tanesi de Batman Gıda Toptancıları Derneğidir. Çünkü kentin ekonomisine çok büyük katkıları ve istihdama yönelik anımsanmayacak kadar güçlü kadroları var. Bunların üzerine hep birlikte neler koyabiliriz düşüncesiyle, meslek STK’larının projelerini ciddi anlamda destekliyoruz. Ziyaret amacımız ise, birlikte nasıl başarılı ve geleceğe yönelik projeler yapabilirizdir. Bunun için BATSO olarak her zaman üzerimize düşeni yapıyor ve yapmaya devam edeceğiz. Sıcak ve samimi misafirperverliklerinden dolayı derneğimize BATSO adına teşekkür ediyoruz.” diye konuştu. Başkan Demir ayrıca, meslek gruplarından gelen site talepleri içinde yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını da sözlerine ekledi.

“BATSO BU KENTİN EKONOMİ LOKOMOTİFİDİR”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Batman Gıda Toptancıları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Emek ise; “BATSO bu kentin sahibi ve ekonominin lokomotifidir. Başarılı bir BATSO bu kentin ekonomisinin güven vermesi demektir. Petrol şehrimiz için kim bir taş üzerine taş koyarsa dili, dini, düşüncesi ve görüşü ne olursa olsun destekleriz. Batman bölgemizin incisidir. Lobi ve ekonomimizin güçlenmesi için iş insanlarımıza, odalarımıza, STK’larımıza ve bu kentte yaşayan herkese çok büyük görevler düşüyor. Batman Gıda Toptancıları Derneği olarak Allah’ın izniyle bütün üyelerimizle birlikte kente daha büyük hizmet projelerine imza atacağız.” şeklinde konuştu. HABER MERKEZİ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *