image

Aydınlıkevler Mahallesinde patlayan su borusu günlerdir tamir edilmiyor. Belediyeye defalarca başvurmalarına rağmen sorunun halledilmediğini belirten vatandaşlar tepki gösterdi.

 Aydınlıkevler Mahallesinde esnaf olan Ayetullah Bakır belediyenin ilgisizliğine tepki göstererek, “Aydınlıkevler Mahallesi 1213 sokakta esnafım. Bir haftaya yakındır temiz su borusu patlamış. Biz yetkiliklere üç dört gün önce ulaşmaya çalıştık, aradık ulaşamadık. Telefonları meşgul çalıyordu. Mahalleli olarak gazetecileri çağırdık. Yetkililerden tek ricamız temiz su borusunun onarılması. Yazıktır, günahtır, israftır yetkililerden bunun tamir edilmesini istiyoruz.” diye aktardı.

 MAKİNALARIMIZ, ALETLERİMİZ YOK, MÜDAHALE EDEMİYORUZ”

Günlerce suyun aktığını söyleyen mahalle sakini Mustafa Kılıç, “Burada depom var. Günlerdir bu akan suyu görüyorum. Bu durumu komşulara sordum konu ile ilgili müracaatta bulunmadınız mı? Müracaatta bulunduklarını, hatta on defadır aradıklarını, mahallede temiz su borusu patlamış, temiz sudur, yazıktır dediklerini belirtti. Ancak bize ‘tamam geleceğiz diyorlar ama kimse gelmiyor. Üç dört gündür görüyoruz elimizden bir şey gelmiyor. Elimizden bir şey gelse biz müdahale edeceğiz. Makinalarımız aletlerimiz yok müdahale edemiyoruz. Yazıktır temiz suya. Gelsinler bir müdahale etsinler. Temiz su günlerdir bu şekilde akıyor. Yetkililerden rica ediyoruz. Gelsinler bu durumu halletsinler.” dedi. M. ŞERİF DURMAZ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *