image

MÜSİAD Batman Başkanı Aladdin İRAZ yayınladığı mesajında, “Kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi doğrultusunda, her şartta görevleri peşinde koşan, gazetecilik mesleğinin zor şartlarına rağmen mesai kavramı gözetmeksizin hizmet eden tüm gazetecilerin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum. Basın yayın organları içerisinde çalışan muhabirinden, sayfa editörüne, yazarlarından, matbaasında çalışan tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlar, hayatlarında sağlık ve başarılar dilerim” dedi.                                                                                                      

Batman İl Sağlık Müdürü Uzm.Dr.Semih Canpolat da, mesajında, “Kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi doğrultusunda, her şartta görevleri peşinde koşan, mesai kavramı gözetmeksizin emek veren ve takdiri hak eden tüm basın çalışanların ve gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum.” dedi.

Yeniden Rafah Partisi İl Başkanı Ziyaülhak Yamaç ise mesajında,“Kamuoyunu aydınlatmak için gece gündüz demeden haber peşinde koşan gazeteciler, zor şartlarda ve sorumluluk duygusu içinde bir taraftan toplumumuzu gelişen olaylar karşısında aydınlatırken, diğer taraftan da halkımızın talep ve beklentilerini yansıtarak önemli bir kamu görevini yerine getirmektedir. Halka doğru ve güvenilir bilgi aktarmayı amaç edinen gazetecilik, özveri gerektiren saygın mesleklerdendir. Bu doğrultuda, meslek ilkeleri ve halkımızın hassasiyetlerini dikkate alarak, tarafsız ve doğru haberciliği yayın anlayışı olarak benimseyen, kar, kış, sıcak, soğuk, demeden gecesini gündüzüne katarak çalışan, demokrasimize katkıda bulunan bütün gazeteci arkadaşlarımıza ortaya koydukları büyük emek dolayısıyla teşekkür ediyorum." dedi.

M.ŞERİF DURMAZ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *