image


Hırsızlık anı, Pazaryeri Mahallesi Ahmet Kaya Bulvarıüzerinde bugün öğle saatlerinde yaşandı. Ömer Çelik'e ait park halindeki üçtekerlekli motosiklet, kimliği henüz öğrenilemeyen bir kişi tarafından çalındı.Öğle namazı için gittiği cami çıkışı motosikletini yerinde göremeyen Çelik,durumu polise haber verdi. Hırsızlık anı ise bulvardaki kimi iş yerleriningüvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Motosikleti çalınan mağdur Ömer Çelik, 5 nüfuslu ailesiningeçimini sağlamak için üç tekerlekli motosikletiyle hurda topladığını söyledi.

"KARTON VE PLASTİK TOPLAYARAK ÜÇ ÇOCUĞUMABAKIYORUM"

Çelik, "Batman merkezde üç tekerlekli motosikletimlekarton ve plastik toplayarak üç çocuğuma bakıp, okutmaya çalışan bir insanım.Bugün öğle namazı vaktinde camiye girdikten sonra motosikletimi çaldılar. Tamnamaza başladığımız esnada bir genç motorumu çaldı. Burası Batman'ın en işlekcaddelerinden bir tanesidir. Cadde üstünde birçok yerde MOBESE kamerasıvar." dedi.

"MOTOSİKLETİMİN ŞU ANKİ DEĞERİ YAKLAŞIK 60 BİNLİRADIR"

Motosikletinin bir an önce bulunmasını isteyen Çelik,"5 nüfuslu bir aileyiz ve çalınan motosikletim bizim tek geçimkaynağımızdı. Motosikletim ekmek teknemizdir. Çocuklarımı oradan kazandığımparayla geçindiriyordum. Şimdi ekmek teknemiz çalındı, işsiz güçsüz bu kışınortasında nasıl yapacağımı bilemiyorum. Çalınan motosikletimin şu anki değeriyaklaşık 60 bin liradır ve benim gibi birinin bir daha bu motosikleti almasıimkânsızdır. Yetkililerden ricam motosikletimin bulunması ve tarafıma iadeedilmesidir." ifadelerini kullandı.(İLKHA)

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *