image


 


Mahallede on yıldır esnaflık yapan Muhsin Şahin, çektikleri sıkıntıları anlatarak “On seneye yakın burada esnaflık yapıyorum. Altı ay önce bu kaldırımları bozdular. Tabi bozmaya gelince çabuk bozuyorlar ama yapmaya gelince bırakıp gidiyorlar. Keyfileri ne zaman isterse işi o zaman yapıyorlar.” dedi.

 

“BİR SORUMLU YOK”

 

Yaşadıkları sıkıntıları dile getiren Şahin, “Bir sorumlu yok. DEDAŞ bozuyor belediye de yapmıyor. Batman sahipsiz. Bozan bozana. Altı aydır, okul önüdür, çocuklar çıkıyor. Çamur oluyor, yollar hepsi taşlı. Kaldırımları yapmıyorlar. Bir an önce yapılmasını istiyoruz. Okul önünde su birikimi oluyor. Çocuklar okula gidemiyor. Dükkân eşyalarımız dışarda olanlar araç geçtiğinde yüksek bir toz kalkıyor. Eşyalar tozlanıyor satamıyoruz.” diye aktardı.

 

“MAHALLE GENEL BOZUK”

 

19 Mayıs Mahallesinde oturana ve okul karşısında kırtasiye işleten Cihad Sunar ise, “Kaldırımlardan bebek arabasını ne aşağı getirebiliyoruz ne yukarı çıkarabiliyoruz. Buradan çocuklar geçemiyor. Biri takılırsa kafa üstü yere düşer. Hem çamur, oluyor bir sürü şey oluyor. Ne bu mahalledekiler yapıldı ne arka mahalledekiler. Mahalle geneli böyle. Bir de okulun tam karşısındayız. Öğrenciler için de sıkıntı. Allah korusun biri koşsa kaldırım taşlarına takılsa mahvolur. Altı yedi aydır böyle. Altı yedi aydır kazılmış ama düzeltme yok. Hiçbir şekilde düzeltme yok.” dedi. EKREM GÜLŞEN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *