image



Gün boyu yaşanan elektrik kesintisi Çarşı Mahalle esnafını çileden çıkardı. Kış mevsimiyle birlikte artık elektrik kesintilerinin kendilerine kâbus olacağını söyleyen esnaf, yapılacaksa çalışma ve kesintilerin makul vakitlerde yapılması gerektiğini söylediler.

“BÜYÜK MÜŞTERİ KAYBINA UĞRUYORUZ”

Elektrik kesintilerine tepki gösteren esnaf Musap Tamkan: “Esnaf olmamız hasebiyle özellikle iş yerimizin konumu itibari ile doğal aydınlanmadan faydalanamıyoruz. Elektrikler kesilince bodrum katta olan özellikle bizim gibi esnaflar çok daha fazla etkileniyor. Kısa süreli elektrik kesintilerinde belki idare edilir ancak uzun süreli elektrik kesintilerinden çok ama çok etkileniyoruz. Elektrik kesintileri müşteri kaybımıza da neden olmakta. İlgililerden ricamız Esnafın mağdur olmaması için lütfen çalışmalarını gece vakitlerinde yapmasıdır. Böylesi bir durumda bizlerde çok fazla mağduriyet yaşamayız.” dedi.

“UZUN KESİNTİLERE JENERATÖRLERİMİZ DAYANMIYOR”

Diğer bir çarşı esnafı İlhan Soylu ise kesintilerin çarşıda hayatı durma noktasına getirdiğini söyleyerek, “ Esnaf olarak sıkıntı çekiyoruz. Jeneratörlerimiz uzun kesintilere dayanmayıp boşalıyor.  İş yerlerimiz karanlıkta, müşterilerimiz rahat bir alışveriş yapamıyor. Elektrik kesintileri sistemlerimizde de sorun ve problem yaşamamıza neden oluyor.” Dedi. VEYSİ GÜLTEKİN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *