image

BATSO Başkan adayı Abdülkadir Demir’e, Bayram Demirhan’a, Celil Demir ve Osman Nasıroğlu’na başarılar dileyen Saadet Partisi Batman Merkez ilçe Başkanı Mehmet Mihdi Oğuz, kazananın Batman olması temennisinde bulundu.

Oğuz yaptığı açıklamada, “BATSO seçimlerine az bir zaman kaldı. Saadet partisi olarak tüm adaylara bakışımız ayni mesafede ve diyoruz inanıyoruz BATSO başkanlığı İçin aday olan kardeşlerimizin düşüncesi halka hizmet hakka hizmet şiarı ile olmalıdır.  Tek düşünce ve amaçları bu olmalıdır. Bunun İçin gaye ve hedef dürüstlük, adalet, hakkaniyet, üretim istihdam, adil gelir dağılımı olmalıdır. Partimizin adaylara çağrısı budur.” Dedi.

Oğuz şu ifadeleri kullandı: “Kıymetli oy kullanacak olan kardeşlerimize de hiç ayırt etmeden, akrabalık bölgecilik, kabile ve aşiret, hele hele particilik düşünmeden doğru adayı tespit ederek oda başkanını seçmeleri tavsiye ederiz. Böylece kaybeden olmayacak, kazanan Batman olacak. Başkanlara Saadet partisi batman teşkilatım adına başarılar diliyorum. 8 Ekim 2022 tarihinde sandıktan kim çıkarsa çıksın kazanan Batman halkı, esnaflarımız, iş insanları olacaktır.” HABER MERKEZİ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *