image

Milletvekili Özdemir, TOKİ Konutları inşaatında incelemelerde bulundu. Ziver Özdemir, Cegeluye'de yapımı tamamlanmak üzere olan 968 adet sosyal konut, cami ve iş yerlerinin 2 ay içerisinde geçici kabulünün yapılmasının planlandığını bildirdi.


Müteahhit firma yetkililerinden bilgi alan Milletvekili Özdemir konutların yılbaşından sonra teslim edilmeye başlanacağının altını çizdi.

Özdemir, AK Parti iktidarında Batman'a 5 bin 500 konutun yapıldığını belirterek vatandaşın rahat ve huzur içinde bu sıcak yuvalarında oturduklarını söyledi.

AK Parti hükümetleri olarak herkesin ev sahibi olması için  toplu konut yaptıklarını belirten Özdemir , vatandaşları ucuz fiyatlı ev sahibi yapmak için gayret gösterdiklerini aktardı.

Özdemir,” İnşallah yılbaşından sonra konutlar sahiplerine teslim edilmeye başlanacak. Batman'lı  hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızdan Batman'a yeni sosyal konutların kazandırılması için de  talep de bulunduk. İnşallah Batman'ımıza nice güzel konutlar kazandırmaya devam edeceğiz. Böyle güzel bir projenin kazandırılmasını sağlayan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum ve tüm yetkililere hemşehrilerimiz adına teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. HABER MERKEZİ

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *