image

Yolüstü Köyünde hayırseverler ve köylüler tarafından yapımı üstlenilen ve içinde kadın-erkek mescidi, 4-6 yaş kreş, kütüphane, okuma salonu, bay-bayan abdesthane ve morg bölümün de bulunduğu üç katlı  yapının açılış töreni Sason Kaymakamı Murat METE, İl Müftüsü, Caminin yapımında emeği geçen Zeytinburnu Belediye Başkanı ile Meclis Üyeleri, kurum amirleri ve vatandaşların katılımlarıyla gerçekleştirildi. 

İl Müftüsü Nihat KÖK tarafından açılış duası yapılmasının ardından İlçe Kaymakamı  Murat METE, konuşma yaptı. Konuşmasında  caminin yapımında  maddi ve manevi desteği olan vatandaşlara teşekkür ederek bu hizmetin ilçeye hayırlı olması temennilerinde bulundu. Açılışın ardından ikindi namazı  yapılan camide kılınarak caminin taziye evinde verilen yemeğe iştirak edildi.

Programa Kaymakam Murat METE, İl Müftüsü Nihat KÖK, İstanbul Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer ARISOY, Sason Belediye Başkanı Mehmet Şafi YAVUZ, Yücebağ Belde Belediye Başkanı Abdullah BİL, Meclis üyeleri, Kurum Amirleri ve Vatandaşlar Katıldı. EKREM GÜLŞEN

0 yorum

FİKRİNİZİ BELİRTİN

Zorunlu alanları doldurunuz *